Brașov. Înscrieri pentru CoderDojo Tech Academy, susținut de Microsoft România. Învățarea copiilor intre 7 – 14 ani în domeniul programării, algoritmici și electronică.

Last Updated on octombrie 17, 2018 Pe 27 Octombrie CoderDojo Bucuresti și Școala de Valori deschid în Brașov seria evenimentelor CoderDojo Tech Academy, parte a programului Alt Viitor, susținut de Microsoft România.

În cadrul evenimentului se vor susține și ateliere gratuite de programare pentru copiii înscriși unde cei mici vor avea ocazia să experimenteze diverse tehnici de programare pe platforme educaționale concepute special pentru ei.

Brașov. Înscrieri pentru CoderDojo Tech Academy, susținut de Microsoft România. Învățarea copiilor intre 7 - 14 ani în domeniul programării, algoritmici și electronică. 1

Ești din județul Brașov? Haide cu noi să construim Academia micilor programatori !
Ești părinte, profesor, vrei să faci parte din mișcarea CoderDojo și să le oferi celor mici șansa unui viitor mai bun ? Te invităm să descoperi ce înseamnă CoderDojo, cum sunt organizate atelierele gratuite de programare, cum ne poți ajuta să creștem frumos în comunitatea ta.

În cadrul evenimentului vom prezenta conceptul CoderDojo și ce ne propunem să realizăm în proiectul CoderDojo Tech Academy. În plus, cei mici vor participa la un atelier gratuit de programare.

Împreuna cu Microsoft Romania dezvoltăm programul Alt Viitor, ce își propune să deschidem dojo-uri în orașe unde nu este prezent CoderDojo.

Înscrierile se fac aici, Te așteptăm pe 27 octombrie 2018, la Colegiul Național „Dr. Ioan Mesota” din Brașov!
Vă invităm cu mic cu mare să faceți parte din comunitatea noastră, o comunitate pentru un viitor mai bun !

Previous Story

Brașov. Elevă de la „Unirea”, condamnată pentru droguri. Pedepasa primită, pe lângă faptul că nu mai are voie în discotecă

Next Story

Brașov. Începe Bookfest la Aula Universității Transilvania. Lista autorilor invitați