Brașov. Cazul familiei refuzate de un hotel din Poiană. Protecţia Consumatorului verifică situaţia

Last Updated on octombrie 17, 2018 Anda Ghiţă, soacra lui Ionuţ Atodiresei, sportivul poreclit Pitbull, a povesti pe Facebook o întâmplare neplăcută când a vrut să se cazeze la un hotel din Poiana Brașov.

Minivacanța plănuită a fost dat peste cap în momentul în care a ajuns la hotel, unde i s-a spus că nu se poate caza pentru că nu a menţionat, atunci când a făcut rezervarea, că va fi însoţită şi de un copil de câteva luni.

„„Astăzi, 13 octombrie, am ajuns în Poiană Brașov la hotelul unde mi-am făcut rezervare prin booking cu trei zile în urmă. Am plecat în minivacanță eu, soțul meu, băiatul meu, nora și bebelușul, nepoțelul meu, în vârstă de 8 luni. La recepție m-am întâlnit cu o situație nouă, am fost refuzați să fim cazați pentru că nu am menționat când am făcut rezervarea că vom veni și cu un bebeluș de 8 luni, că bebelușul nu are voie în hotel decât dacă familia este cazată în cameră junior, noi având rezervare pentru 2 camere duble, la hotel neavând disponibile camere junior.

Brașov. Cazul familiei refuzate de un hotel din Poiană. Protecţia Consumatorului verifică situaţia 1

Pe lângă acest aspect, nu aveam voie în cameră cu căruciorul, așa că nu ne-a fost permisă cazarea. În urmă discuției telefonice între mine și manager, unica soluție a fost să plec cu copilul din hotel, deoarece ea a refuzat să mă primească în hotel în condițiile rezervării făcute. Nu am mai fost pusă în astfel de situație până acum și nu am mai întâlnit astfel de politici nicăieri în lume decât la noi în țară.

Care sunt drepturile familiei, unde este normalitatea și unde nu este? Întâmplări neobișnuite într-o țară neobișnuită, cu legi de rahat și în care fiecare are dreptul de a face cum îl taie capul?”, a scris Anda Ghiţă pe Facebook.

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) – Regiunea Centru Braşov verifică acest caz, informează mytex.ro.

„Ne-am autosesizat în urma relatărilor din presă, dar şi doamna (Anda Ghiţă – nota red.) a făcut reclamaţie. Colegii se duc acolo, primele date le vom avea marţi”, a declarat Sorin Susanu, comisar-şef al CRPC Braşov.

Previous Story

Brașov. Tânăra lovită de mașină în fața sediului PSD a fost dusă în comă la București

Next Story

Brașov. Elevă de la „Unirea”, condamnată pentru droguri. Pedepasa primită, pe lângă faptul că nu mai are voie în discotecă