Brașov. Tânăra lovită de mașină în fața sediului PSD a fost dusă în comă la București

Last Updated on octombrie 17, 2018 Tânăra de 34 de ani, consiliera preşedintelui PSD Braşov, a fost transferată la un spital din București, în comă indusă.

Fost director in Ministerul Tineretului şi Sportului, Ionela Damian, în vârstă de 34 de ani, a ajuns luni după-amiază la Bucureşti după ce a fost accidentată de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani în timp ce trecea prin loc nepermis Strada George Bariţiu, în dreptul sediului PSD Braşov.

Brașov. Tânăra lovită de mașină în fața sediului PSD a fost dusă în comă la București 1

Tânăra fusese iniţial transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, în stare gravă, cu politraumatism cranian cu hematom şi cu contuzii toracice. Ulterior a fost transferată la Spitalul „Bagdasar Arseni”, din Capitală, în comă indusă, informează  RTT Brașov.

Medicii spun că pacienta este în stare stabilă şi se pregătesc să o supună unor noi intervenţii chiurgicale.

Martor la accident, citat de Stirile Pro Tv: “Era o maşină care era aicea staţionată, nu ştiu dacă o aştepta sau nu. ştiu că a traversat strada şi a lovit-o, şi eu i-am acordat primul ajutor premedical. Din păcate era inconştientă, am încercat să stabilizez până a venit SMURDUL.”

Localncii spun că zona este una intens circulată şi mulţi şoferi apasă exagerat acceleraţia. Nenumăraţi pietoni traversează prin loc nepermis, deşi sunt două zebre în zonă.

Martor: ″Și şoferii sunt vinovaţi dar şi pietonii. pentru că nu poţi să treci pe unde vrei tu, cum vrei tu.”

Previous Story

Brașov. Spitalul Sf. Constantin, cel mai curat spital din Europa, educă cele mai curate mânuțe. “Mânuțele curate salvează vieți”

Next Story

Brașov. Cazul familiei refuzate de un hotel din Poiană. Protecţia Consumatorului verifică situaţia