Brașov. Cum va arăta Spitalul Județean după lucrări de 20 de milioane de lei.  Adrian Ioan Veştea: „ Împreună cu …”

Last Updated on octombrie 23, 2018 Președintele Consiliului Județean Brașov a anunțat luni că 20 de milioane de lei vor fi cheltuiți pentru renovarea Spitalului Județean.

Adrian Ioan Veştea: „Investiții de încă 20 milioane de lei in sistenul de sanatate de la Brașov. Am vizitat astăzi șantierul de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a corpului B.

Brașov. Cum va arăta Spitalul Județean după lucrări de 20 de milioane de lei.  Adrian Ioan Veştea: „ Împreună cu ...” 1

Împreună cu managerul spitalului, dr. Călin Cobelschi, și cu directorul executiv Mihai Pascu am concluzionat că deși se înregistrează unele întârzieri datorate unor cauze obiective, lucrările ar putea fi încheiate până în vara anului 2019. Etajele cinci și patru vor fi primele repuse în funcțiune, sperăm noi, până la sfârșitul acestui an.

La subsol vor fi amenajate vestiare pentru personalul medical și tehnic, dotate cu grup sanitar și duș. Parterul va fi destinat Unității de Primiri Urgențe, care va dispune de 20 de posturi. La etajul unu va funcționa secția Cardiologie, cu 52 de paturi.

Brașov. Cum va arăta Spitalul Județean după lucrări de 20 de milioane de lei.  Adrian Ioan Veştea: „ Împreună cu ...” 2

Etajul doi va fi ocupat de secția Ortopedie Traumatologie, cu 54 de paturi. La etajul trei va fi secția Chirurgie III, cu 56 de paturi. Etajul patru va adăposti 58 de paturi, în cadrul secției Interne I. La etajul cinci vor funcționa secția Neurologie, cu 26 de paturi – din care 10 paturi vor fi destinate unității de accidente vasculare, precum și secția Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice, cu 25 de paturi.

Fiecare salon va fi dotat cu duș și grup sanitar proprii, existând și facilitățile necesare pacienților cu dizabilități.
Contractul de lucrări pentru reabilitarea și modernizarea corpului B al Spitalului Județean, semnat de Consiliul Județean cu firma Romliant Construct SRL din Baia Mare, are valoarea de 19,41 milioane lei, fără TVA”.

Previous Story

Brașov. Procedură. Robert Lazar: „Câți dintre voi știați că se pot încărca online portofelele electronice (cardurile de călătorie) de la RATBV? Ei bine, eu nu știam până azi. Noroc că …”

Next Story

Brașov. Șofer căutat după ce a urcat cu o maşină de teren până la Sfinx. Ce amendă riscă