Brașov. Procedură. Robert Lazar: „Câți dintre voi știați că se pot încărca online portofelele electronice (cardurile de călătorie) de la RATBV? Ei bine, eu nu știam până azi. Noroc că …”

Last Updated on octombrie 22, 2018 RATBV propune soluții moderne pentru cumpărarea biletelor de autobuz.  Robert Lazar explică procedura de  încărcare online a portofelele electronice (cardurile de călătorie) .

Robert Lazar: „Câți dintre voi știați că se pot încărca online portofelele electronice (cardurile de călătorie) de la RATBV? Ei bine, eu nu știam până azi. Noroc că m-au lămurit cei de la RATBV.

Pe site-ul lor, undeva în stânga jos, aveți butonul “Încarcă sau consultă cardul on-line!”. E suficient să vă creați cont, îl activați într-un minut și gata. Puteți să verificați câte călătorii mai aveți, perioada de valabilitate a abonamentului dar puteți să-l și blocați.

Brașov. Procedură. Robert Lazar: „Câți dintre voi știați că se pot încărca online portofelele electronice (cardurile de călătorie) de la RATBV? Ei bine, eu nu știam până azi. Noroc că ...” 1

Brașov. Procedură. Robert Lazar: „Câți dintre voi știați că se pot încărca online portofelele electronice (cardurile de călătorie) de la RATBV? Ei bine, eu nu știam până azi. Noroc că ...” 2

Și cel mai important, puteți să-l încărcați, folosind procesatorul de plăți.
Lucrul ăsta e foarte util pentru că nu de puține ori m-am aflat în imposibilitatea de a folosi aparatele din stații din cauză că ele nu funcționau sau nu acceptau plata cu cardul.

Dar atenție! Din păcate, încărcarea nu se face instant și va trebui să așteptați câteva ore bune până ce cardul va fi alimentat.
Așa am pățit eu azi, crezând că mi s-a alimentat instant cardul. Noroc că mai aveam o călătorie…

Sper totuși ca problema asta să fie rezolvată cât mai curând…”

Previous Story

Foto Brașov. Pericol public. Apartament de pe Griviței, plin cu gunoaie și gândaci! „E urât, miroase, îți vine să vomiți…Cară… alea toate-s luate din gunoi și puse acolo, nu spălate, nu nimica. Ea doarme pe ele… ”

Next Story

Brașov. Cum va arăta Spitalul Județean după lucrări de 20 de milioane de lei.  Adrian Ioan Veştea: „ Împreună cu …”