Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide

Last Updated on octombrie 16, 2018 Probleme mari la mall-ul AFI aflat în construcție, pe locul fostei fabrici Hidromecanica, din Centrul Civic. Nu se găsesc muncitori.

Doron Klein, noul CEO al AFI Europe, dezvoltatorul centrului comercial de pe fosta platformă Hidromecanica, nu este mulţumit de modul în care decurg lucrările de construcţie de la Braşov şi anunţă că acestea ar mai putea dura un an şi jumătate.

Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide 1 Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide 2

„Construcţia mall-ului din Brasov merge lent, este foarte dificil să găsim muncitori, dar sperăm să finalizăm construcţia într-un an, un şi jumătate”, a spus Doron pentru Business Review, preluat de bzb.ro.

Acesta a mai precizat că 80% este deja închiriat şi se negociază, în prezent, pentru alte zece procente. De asemenea, a mai spus sursa citată, jumătate din spaţiile de birouri care se dezvoltă în aceeaşi locaţie au fost deja închiriate.

Centrul comercial va avea ca ancoră Carrefour Gourmet pe o suprafaţă de 6.500 mp, ce aduce aici un concept inovator în domeniul gourmet, la care se adaugă branduri de top internaţionale din zona de fashion, o zonă interactivă unică, ce vine cu un nou stil de „food court” ce cuprinde 12 tipuri diferite de restaurante şi zone fast food.

Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide 3 Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide 4

Zona de cinema cu 10 săli la standarde VIP, un cazino pe 600 mp, 1.200 mp de spaţii de divertisment şi bowling, teren de joacă şi o mulţime de alte atracţii pentru copii, restaurante, cafenele vor deveni o destinaţie de timp liber pentru vizitatorii mallului.

Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide 5 Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide 6

O zonă verde de 3.500 mp, de unde se poate admira frumuseţea deosebită a Munţilor Carpaţi, va dispune de o terasă, un loc de joacă şi zone de relaxare, cafenele şi restaurante şi va oferi vizitatorilor o nouă experienţă a shoppingului modern şi de calitate.

Previous Story

Accident Brașov. Update.  Asociația Visum: „Un accident care putea fi evitat. Zona Mureșenilor-Piața Sfatului-George Bariție nu a fost construită având mașina în minte. Nu a fost construită pentru a avea trei benzi de circulație pe unde să se meargă cu viteze mai mari de 30 km/h. Acest accident …”

Next Story

Brașov. Bărbat găsit mort într-un parc din Triaj. Ce spune Poliția