Brașov. Bărbat găsit mort într-un parc din Triaj. Ce spune Poliția

Last Updated on octombrie 16, 2018 Sâmbăta trecută, un bărbat decedat a fost găsit de trecători într-un parc din cartierul brașovean Triaj.

„În data de 13.10.2018, în jurul orei 8.20, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că în parcul din dreptul restaurantului Casa Brașoveană din municipiul Brașov se află o persoană decedată.

Brașov. Bărbat găsit mort într-un parc din Triaj. Ce spune Poliția 1

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 55 de ani, cunoscut ca persoană fără adăpost și consumatoare de băuturi alcoolice”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, pentru mytex.ro.

Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei, dar la prima examinare bărbatul nu prezenta urme de violență, astfel că nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni.

Previous Story

Brașov: Construcţia mall-ului AFI din Centrul Civic merge lent. „Este foarte dificil să găsim muncitori”. Când se va deschide

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea a fost la Bruxelles unde s-a întâlnit cu reprezentanții EUROCONTROL. „Au fost luate în calcul două scenarii:…”