Accident Brașov: Şoferul unei ambulanţe arestat după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident, pe DN1. Asistenta și pacientul sunt răniţi

Last Updated on octombrie 17, 2018 Șoferul unei ambulanțe s-a urcat beat la volan și a provocat un accident pe DN1, între localitățile Şercaia şi Mândra, județul Brașov.

Asistenta și pacientul din ambulanță au fost răniți, fiind transportați la spital cu o altă ambulanță, informează observator.tv.

Accident Brașov: Şoferul unei ambulanţe arestat după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident, pe DN1. Asistenta și pacientul sunt răniţi 1

”Şoferul unei ambulanţe a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma impactului, asistenta şi pacientul din ambulanţă au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital de o altă ambulanţă sosită la faţa loculu”, au precizat poliţiştii din Braşov.

Potrivit acestora, la testarea conducătorului ambulanţei, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat.

Mytex.ro anunță că șoferul ambulanței a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Previous Story

Brașov. Primăria a aprobat construirea de străzi noi în cartierul Tractorul

Next Story

Brașov. Mega Image deschide vineri al 16-lea magazin din oraș