Brașov. Primăria a aprobat construirea de străzi noi în cartierul Tractorul

Last Updated on octombrie 16, 2018 Primăria Brașov a eliberat primele autorizații de construire (AC 794/2018 și AC 795/2018) pentru două dintre străzile principale din zona noua din cartierul Tractorul, str. Nicolae Labiș, etapa 1, și Ioan Popasu, etapa 1.

Aceste străzi fac parte din parteneriatul pe care Municipalitatea îl are cu dezvoltării imobiliari din partea noua a cartierului Tractorul pentru modernizarea străzilor din această zonă.

Brașov. Primăria a aprobat construirea de străzi noi în cartierul Tractorul 1

Următoarea strada pentru care se fac demersurile necesare în vederea obținerii autorizației de construire este Ioan Ursu.

Desi graficul de lucrări pentru modernizarea acestor tronsoane de străzi prevedea ca in următoarele săptămâni să se facă inclusiv asfaltarea, cel puțin pe str. Ioan Popasu, acest grafic va fi decalat deoarece în ședința de astăzi a Comisiei de Circulație, furnizorul de gaz a solicitat acordul pentru introducerea a 700 de metri de rețea pe această stradă, având în vedere dezvoltările imobiliare viitoare.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea a fost la Bruxelles unde s-a întâlnit cu reprezentanții EUROCONTROL. „Au fost luate în calcul două scenarii:…”

Next Story

Accident Brașov: Şoferul unei ambulanţe arestat după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident, pe DN1. Asistenta și pacientul sunt răniţi