Brașov. Mega Image deschide vineri al 16-lea magazin din oraș

Last Updated on octombrie 17, 2018 Avantgarden3 este noua zonă de dezvoltare intrată în atenția retailerilor. Lidl construiește un magazin iar vineri, Mega Image va deschide un supermarket, al 16-lea din oraș. În La Strada Street Mall

Investiția în La Strada Street Mall se ridică la aproximativ 5 milioane de euro. Construit pe pe o suprafață de 5.000 mp, La Strada Street Mall Brașov va pune la dispoziție aproximativ 2.000 mp pentru spații comerciale, informează bizbrasov.ro.

Brașov. Mega Image deschide vineri al 16-lea magazin din oraș 1

Proiectul este situat în cartierul Bartolomeu, în imediata vecinătate a complexului rezidenṭial Avantgarden 3, o zonă cu o populație tânără și activitate economică efervescentă.

La Strada Street Mall Concept reprezintă un nou concept de retail ce cuprinde proiecte comerciale de mici dimensiuni dezvoltate în proximitatea cartierelor rezidențiale cu densitate mare de locuitori. Street-mall-ul reunește o serie de servicii și facilități dedicate comunității, precum magazine de proximitate, restaurante, cafenele, farmacii, bănci, saloane de înfrumusețare, locuri de joacă pentru copii.

Previous Story

Accident Brașov: Şoferul unei ambulanţe arestat după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident, pe DN1. Asistenta și pacientul sunt răniţi

Next Story

Brașov. Spitalul Sf. Constantin, cel mai curat spital din Europa, educă cele mai curate mânuțe. “Mânuțele curate salvează vieți”