Brașov. Asociatia Pro Schei: „Oare putem prinde faptasii?? au graffitat noaptea trecuta un monument istoric de pe strada Pajistei… Mai precis ” Crucea de pe ulita Benghii” care dateaza din anul 1887. Respectul fata de …”

Last Updated on septembrie 3, 2018 Brașovenii din Șchei cer idntificarea tinerilor care au vandalizat Crucea de pe ulita Benghii” care dateaza din anul 1887.

Asociatia Pro Schei: „Oare putem prinde faptasii?? Un grup de tineri de aproximativ 14 -16 ani ( skateboarderi dupa afirmatiile vecinilor) au graffitat noaptea trecuta un monument istoric de pe strada Pajistei…

Brașov. Asociatia Pro Schei: „Oare putem prinde faptasii?? au graffitat noaptea trecuta un monument istoric de pe strada Pajistei... Mai precis " Crucea de pe ulita Benghii" care dateaza din anul 1887. Respectul fata de ...” 1

Mai precis ” Crucea de pe ulita Benghii” care dateaza din anul 1887. Respectul fata de monumentele istorice pare a se pierde cu totul din pacate…Brașov. Asociatia Pro Schei: „Oare putem prinde faptasii?? au graffitat noaptea trecuta un monument istoric de pe strada Pajistei... Mai precis " Crucea de pe ulita Benghii" care dateaza din anul 1887. Respectul fata de ...” 2☹️”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Mașină intrată în copac, pe Carpaților, lângă Pompieri. „S-a auzit bubuitura din spate de pe Zorilor. Am auzit din casa. Chiar ii spusesem …”

Next Story

Brașov. Alpinist înecat în lacul de la Codlea.   Marius Vintila: „Prieteni, comunitatea alpină din România a pierdut azi un membru de suflet și un profesionist desăvîrșit: pe Ion “Nușu” Neagoe. Nușu înota în lacul Codlea împreună cu Teodor, fiul lui de 14 ani, cînd, din cauze încă necunoscute, a început să strige după ajutor, care ..”