(Foto) Accident Brașov: Mașină intrată în copac, pe Carpaților, lângă Pompieri. „S-a auzit bubuitura din spate de pe Zorilor. Am auzit din casa. Chiar ii spusesem …”

Last Updated on septembrie 3, 2018 Un autoturism a intra duminică seara într-un copac, pe strada Carpaților, lângă pompieri. Potrivit martorilor, șoferul era rupt de beat, avea viteză și a încercat o depășire.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Remus Stafie a postat fotografii cu mesajul: „Accident Carpaților la pompieri. Masina intrata in copac. Depășire in curbă pe dubla continua, pe Carpaților zona Metrom. Venea tare din capăt (steagu roman)
A depășit o masina in curbă, a pierdut controlul asupra mașinii si a întrat in copac”
(Foto) Accident Brașov: Mașină intrată în copac, pe Carpaților, lângă Pompieri. „S-a auzit bubuitura din spate de pe Zorilor. Am auzit din casa. Chiar ii spusesem ...” 1

(Foto) Accident Brașov: Mașină intrată în copac, pe Carpaților, lângă Pompieri. „S-a auzit bubuitura din spate de pe Zorilor. Am auzit din casa. Chiar ii spusesem ...” 2

Ramona Ilisei: S-a auzit bubuitura din spate de pe Zorilor.Am auzit din casa.😢 Chiar ii spusesem sotului ca sigur a fost accident in zona,si imediat s-a postat.
Tudor Cosmin: Eu am auzit de pe Barbu Lăutaru..ț

Ramona Ilisei: Cred ca a pierdut controlul pt ca s-a auzit zgomot de franare apoi bubuitura.
Andreea Andreea: Șoferul este bine , din fericire nu are nici măcar o zgârietura. Mașina în schimb este făcută praf. Accidentul s-a produs în fata noastră, eu nu am văzut sa depășească vreo mașina, l-am văzut când s-a ridicat pe 2 roti și după a întrat în copac.

Era beat, asa este, a reușit sa se dea jos singur din mașină, era pe iarba când l-am întrebat dacă este bine, era speriat și cred ca nu prea realiza ce s_a întâmplat cu adevărat.
(Foto) Accident Brașov: Mașină intrată în copac, pe Carpaților, lângă Pompieri. „S-a auzit bubuitura din spate de pe Zorilor. Am auzit din casa. Chiar ii spusesem ...” 3
Horica Fara Frica: Pe mine m.a depășit idiotul asta in curbă, a trecut de curbă si m.a depășit pe linie dubla continuă, avea undeva la 120 130 km/h , 0.43 alcolemie , bine ca nu s.a izbit pe contrasens de acel motociclist, l.a evitat si din acest motiv a pierdut controlul masini , altfel praf făcea totul pe contrasens , oamenii de genul cu băutura linie dubla continuă și 130 prin oras sincer nu merita permisul , pietonii 4 life

Previous Story

(Foto/Video) Accidente Brașov. Două mașini răsturnate, 6 persoane rănite, în Stupini. „Copilul din Loganul accidentat , fiul meu, este…”

Next Story

Brașov. Asociatia Pro Schei: „Oare putem prinde faptasii?? au graffitat noaptea trecuta un monument istoric de pe strada Pajistei… Mai precis ” Crucea de pe ulita Benghii” care dateaza din anul 1887. Respectul fata de …”