Brașov. Alpinist înecat în lacul de la Codlea.   Marius Vintila: „Prieteni, comunitatea alpină din România a pierdut azi un membru de suflet și un profesionist desăvîrșit: pe Ion “Nușu” Neagoe. Nușu înota în lacul Codlea împreună cu Teodor, fiul lui de 14 ani, cînd, din cauze încă necunoscute, a început să strige după ajutor, care ..”

Last Updated on septembrie 3, 2018 Marius Vintilă anunță că un alpinist a murit înecat în lacul de la Codlea.

Marius Vintila: „Prieteni, comunitatea alpină din România a pierdut azi un membru de suflet și un profesionist desăvîrșit: pe Ion “Nușu” Neagoe. Nușu înota în lacul Codlea împreună cu Teodor, fiul lui de 14 ani, cînd, din cauze încă necunoscute, a început să strige după ajutor, care, însă, nu a sosit.

Brașov. Alpinist înecat în lacul de la Codlea.   Marius Vintila: „Prieteni, comunitatea alpină din România a pierdut azi un membru de suflet și un profesionist desăvîrșit: pe Ion “Nușu” Neagoe. Nușu înota în lacul Codlea împreună cu Teodor, fiul lui de 14 ani, cînd, din cauze încă necunoscute, a început să strige după ajutor, care ..” 1

Nușu era un sportiv foarte bine pregătit, prudent și calculat, foarte bun alpinist, alergător, schior. Avea numai 47 de ani. Adio, Nușule! Să ai liniște unde ai ajuns!”

 

„În jurul orei 11.40, un bărbat în vârstă de 47 de ani a intrat în apă. Bărbatul s-a îndepărtat la aproximativ 10-15 metri de mal, moment în care a început să strige după ajutor și s-a scufundat. În acest moment, la fața locului sunt scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru a scoate victima la suprafață. Sunte prezente la fața locului echipajele de ambulanță și poliție. Bărbatul ar fi fost însoțit de fiul său în vârstă de 14 ani, intrând în apă împreună”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent șef Gabriela Dinu, pentru mytex.ro.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Asociatia Pro Schei: „Oare putem prinde faptasii?? au graffitat noaptea trecuta un monument istoric de pe strada Pajistei… Mai precis ” Crucea de pe ulita Benghii” care dateaza din anul 1887. Respectul fata de …”

Next Story

Brașov: Accident cu patru victime pe drumul spre Sânpetru. Șoferul vinovat a fugit, apoi s-a întors la fața locului