Brașov: Accident cu patru victime pe drumul spre Sânpetru. Șoferul vinovat a fugit, apoi s-a întors la fața locului

Last Updated on septembrie 3, 2018 Un accident cu patru victime a avut loc azi noiapte pe drumul dinspre Brașov către Sânpetru.

Șoferul, un bărbat de 69 de ani, este cercetat penal după ce a provocat accidentul, el părăsind locul și întorcându-se o oră mai târziu, informează mytex.ro.

Brașov: Accident cu patru victime pe drumul spre Sânpetru. Șoferul vinovat a fugit, apoi s-a întors la fața locului 1

„A pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 56 ani, din municipiul Braşov.

Din accident a rezultat vătămarea conducătorului auto de 56 ani şi a trei pasageri, un bărbat de 31 de ani, o femeie de 52 de ani şi un minor de 6 ani, din maşina condusă de acesta.

Ulterior producerii accidentului, şoferul de 69 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, revenind la faţa locului în jurul orei 1.00”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 20 august.

Previous Story

Brașov. Alpinist înecat în lacul de la Codlea.   Marius Vintila: „Prieteni, comunitatea alpină din România a pierdut azi un membru de suflet și un profesionist desăvîrșit: pe Ion “Nușu” Neagoe. Nușu înota în lacul Codlea împreună cu Teodor, fiul lui de 14 ani, cînd, din cauze încă necunoscute, a început să strige după ajutor, care ..”

Next Story

Brașov: LollyBoom – cel mai mare festival al familiei din România revine în septembrie