Brașov. Adrian Veştea: „ De câte ori a fost PSD la guvernare, județul Brașov a avut de pierdut…. Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov, cu accent pe…”

Last Updated on septembrie 17, 2018 Președintele Consiliului Județean Brașov spune că s-a săturat de promisiunile celor de la PSD.

Adrian Ioan Veştea: „Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov, cu accent pe cel mai aglomerat tronson, Comarnic-Brașov. Și când spun asta, am în vedere și lipsa de sprijin pentru construcția Aeroportului Internațional Ghimbav-Brașov, pe care noi, Consiliul Județean, am decis să-l realizăm cu eforturi și fonduri proprii, tocmai pentru a nu mai sta după autoritățile centrale și după promisiunile lor neonorate.

Brașov. Adrian Veştea: „ De câte ori a fost PSD la guvernare, județul Brașov a avut de pierdut.... Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov, cu accent pe...” 1

Și am spus că dacă nu ne ajută, măcar să nu ne încurce.

De câte ori a fost PSD la guvernare, județul Brașov a avut de pierdut. Ni s-au tăiat fonduri, nu s-a investit în proiecte mari de infrastructură, am fost mereu lăsați la urmă, deși suntem printre cei mai mari contributori la bugetul de stat. În privința autostrăzii…

ce să spun, dacă acea Companie Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, din subordinea Ministerului Transporturilor, nu e în stare să ducă la bun sfârșit, de atâția ani de când s-a semnat contractul, un proiect mult mai modest decât construcția unei autostrăzi, anume reparația Drumului Național 73.

Guvernul a renunțat la asistența tehnică din partea Băncii Mondiale, în privința acestei autostrăzi, și l-a pus să se ocupe de proiect pe un om care a eșuat de trei ori până acum în această chestiune. Asta spune, cred, totul despre cât de «dornici» sunt actualii guvernanți să facă ceva …”

Dănuț Gigi Terteci: „Am descoperit într-un almanah Flacăra mai vechi poza asta. Aşa se vedea reţeaua de autostrăzi în România.
Brașov. Adrian Veştea: „ De câte ori a fost PSD la guvernare, județul Brașov a avut de pierdut.... Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov, cu accent pe...” 2
Au trecut 40 de ani de atunci şi…”
Previous Story

Brașov. A murit Robert Cadar. „Azi ingerul meu s a dus sa alerge in cer… a luat cu el inima mea si stiu ca toata lumea l a iubit… A fost cel mai minunat om, un luptator cu o vointa si un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toti,… mie mi a fost cel mai grozav …”

Next Story

Brașov: Mesaje pentru pietoni, pe trecerile de pietoni din Făgăraș