Brașov. A murit Robert Cadar. „Azi ingerul meu s a dus sa alerge in cer… a luat cu el inima mea si stiu ca toata lumea l a iubit… A fost cel mai minunat om, un luptator cu o vointa si un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toti,… mie mi a fost cel mai grozav …”

Last Updated on septembrie 15, 2018 Sâmbătă a murit Robert Cadar, codleanul de 39 de ani. Cunoscut ca blogger, fotograf, ciclist, alergător montan s-a implicat permanent în organizarea evenimentelor caritabile .

Soția lui Robert Cadar: „Azi ingerul meu s a dus sa alerge in cer… a luat cu el inima mea si stiu ca toata lumea l a iubit… A fost cel mai minunat om, un luptator cu o vointa si un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toti,… mie mi a fost cel mai grozav iubit, sot si prieten… Acum a incheiat cel mai dur maraton, dar l a incheiat asa cum il stiti voi toti… Te iubesc ingerul meu”

Brașov. A murit Robert Cadar. „Azi ingerul meu s a dus sa alerge in cer... a luat cu el inima mea si stiu ca toata lumea l a iubit... A fost cel mai minunat om, un luptator cu o vointa si un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toti,... mie mi a fost cel mai grozav ...” 1

Cornelia Crevean: „Il stiu de 25 de ani. De pe vremea când imi scria scrisori la Radio 1 Fm, am scrisorile lui si acum.
Era fanul nostru nr 1.
Apoi, si-a facut radioul lui.
Cu fire trase intre blocuri.
Brașov. A murit Robert Cadar. „Azi ingerul meu s a dus sa alerge in cer... a luat cu el inima mea si stiu ca toata lumea l a iubit... A fost cel mai minunat om, un luptator cu o vointa si un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toti,... mie mi a fost cel mai grozav ...” 2

A crescut frumos, oferind ajutor si bucati din sufletul lui , celor ce aveau nevoie.
Azi noapte, am visat un cer plin de lumina si culori minunate .
Sigur, acolo s-a dus !
Dumnezeu sa te primeasca in bratele lui,
Cadar Robert”.

Magda Vasiliu Stoian: „Robert Cadar a murit. Boala era agresiva, insa nu a primit niciun sprijin, absolut niciun sprijin din partea statului roman. Acelasi stat care condamna la moarte copiii bolnavi de cancer.

Acelasi stat condus de infractori preocupati sa cheltuie milioane pentru un referendum inutil. Ce se putea face cu banii astia si cu multi, foarte multi altii risipiti sau furati de cei care ne conduc? Nu stiu.

Pentru ca la cate lipsuri sunt in tot ceea ce inseamna sistem de stat, nu stiu cu ce s ar putea incepe…. Imi permit totusi o sugestie: sanatate si educatie….”

Previous Story

Accident Brașov. Autobuz vs mașină. O persoană din autobuz a fost rănită!

Next Story

Brașov. Adrian Veştea: „ De câte ori a fost PSD la guvernare, județul Brașov a avut de pierdut…. Eu nu mai cred demult în promisiunile PSD legate de autostrada București-Brașov, cu accent pe…”