(Foto) Accident Brașov. O persoană a murit, alte două în stare gravă după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină. Ce spune ISU Brașov:

Last Updated on septembrie 23, 2018 Accident grav sâmbătă seara. Două persoane sînt în stare gravă, iar o alta a murit, după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină, pe DN13, între localitățile Rupea și Fișer, în județul Brașov.

ISU Brasov: „Seară grea pentru pompierii brașoveni!Un apel primit pe 112 anunța producerea unui accident rutier pe DN 13 între localitățile Rupea și Fișer. Un tir ce transporta ovine s-a răsturnat peste un autoturism.

(Foto) Accident Brașov. O persoană a murit, alte două în stare gravă după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină. Ce spune ISU Brașov: 1

Două persoane din autoturism au rămas încarcerate. Echipajele de descarcerare și medicale solicitate în sprijin de la ISU Mureș au ajuns la fața locului și au început procedurile de extragere a victimelor.

Echipajele ISU Brașov plecate către locul intervenției au fost anunțate despre producerea unui alt accident între localitățile Hoghiz si Rupea Gară, acolo unde o victimă era rămasă încarcerată în propriul autoturism.

(Foto) Accident Brașov. O persoană a murit, alte două în stare gravă după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină. Ce spune ISU Brașov: 2

Ajunse aici au extras victima din mașină, i-au acordat primul ajutor, dar din păcate nu s-a putut face nimic pentru aceasta, fiind declarată decedată. Apoi și-au continuat deplasarea către primul accident, pentru a participa la descarcerarea celor două victime.

În ciuda eforturilor depuse de salvatori o victimă a fost declarată decedată și la acest eveniment rutier, iar cea de a doua victimă rămasă între fiarele contorsionate a fost extrasă, stabilizată și transportată la spital.

O a treia persoană ce s-a aflat în autoturism, a fost evaluată de echipajele medicale și ulterior a fost transportată la spital.

(Foto) Accident Brașov. O persoană a murit, alte două în stare gravă după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină. Ce spune ISU Brașov: 3

Transmitem sincere condoleanțe familiilor victimelor, iar răniților le dorim multă sănătate!”

Previous Story

Brașov: Junior Sport Fest, sâmbătă în Piața Sfatului. Demonstraţii şi întâlniri cu sportivii. Programul evenimentului

Next Story

(Foto/Video) Brasov. SCANDALOS! 6 mașini avariate într-o groapă nesemnalizată pe Vlahuță!