(Foto/Video) Brasov. SCANDALOS! 6 mașini avariate într-o groapă nesemnalizată pe Vlahuță!

Last Updated on septembrie 24, 2018 Scandal în trafic duminică seara după e mai mulți șoferi și-au rupt mașinile într-o groapă nesemnalizată. Se pare că cei de la TELEKOM au făcut o decopertare dar nu au semnalizat lucrarea.

Gura de canal, aflată pe bd. Vlahuță, după intersecția cu str. Hărmanului, pe sensul de mers spre Astra nu era semnalizată în niciun fel, spun șoferii.

(Foto/Video) Brasov. SCANDALOS! 6 mașini avariate într-o groapă nesemnalizată pe Vlahuță! 1 (Foto/Video) Brasov. SCANDALOS! 6 mașini avariate într-o groapă nesemnalizată pe Vlahuță! 2 (Foto/Video) Brasov. SCANDALOS! 6 mașini avariate într-o groapă nesemnalizată pe Vlahuță! 3

La ora 20.30, nu mai puțin de șase șoferi care au trecut cu mașina prin zonă au tras pe dreapta, cu avariile puse, unii dintre ei având și cauciucurile sparte la mașini. Șoferii au sunat la 112, însă s-au înfuriat când un prim echipaj al Poliției Locale, pe care îl chemaseră să constate problema, a plecat mai departe, potrivit brasovmetropolitan.ro.

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. O persoană a murit, alte două în stare gravă după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină. Ce spune ISU Brașov:

Next Story

Brașov: Urmărire ca în filme pe străzi. Poliția caută și acum un șofer