Brașov: Junior Sport Fest, sâmbătă în Piața Sfatului. Demonstraţii şi întâlniri cu sportivii. Programul evenimentului

Last Updated on septembrie 22, 2018 A treia ediţie a Junior Sport Fest, un eveniment în care cei mici sunt invitaţi să facă mişcare şi să îşi aleagă o disciplină sportivă pe care să o urmeze pe viitor debutează sâmbătă, de la ora 13.30, în Piaţa Sfatului din Braşov.

În cadrul acestui eveniment, unic în țară, copiii pot să asiste și să participe la numeroase demonstrații sportive realizate de către juniorii înscriși la cluburile sportive din Brașov, informează brasovmetropolitan.ro.

Brașov: Junior Sport Fest, sâmbătă în Piața Sfatului. Demonstraţii şi întâlniri cu sportivii. Programul evenimentului 1

Organizarea Junior Sport Fest este sprijinită de către Primăria Brașov, iar evenimentul are alături şi sportivi cunoscuţi, printre care Magda Jerebie, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu.

Participarea la demonstratiile sportive este gratuită, copiii si părinții fiind asteptați în Piața Sfatului pentru a afla cât mai multe despre lumea sportului. Aceștia pot obține informații direct de la antrenorii și juniorii cluburilor sportive participante la eveniment: CS Dinamo (Scrimă), ASC Corona Brașov (Handbal, Fotbal, Hochei, Patinaj), BC Galactica Brașov (Baschet), CS Transilvania Brașov (gimnastică ritmică), Școala de Dans și Balet – Balet cu Vio. Vor exista, de asemenea, informaţii de la antrenori de tenis (Clubul Tc.Dav&Sin Brasov), Karate (Shingitai Karate Club) sau karting (A.C.S. Praga Racing).

PROGRAM EVENIMENTE:
13:25 Deschidere eveniment
13:30 Karate
14:00 Tenis
14:30 Patinaj Viteză

15:00 Hochei
15:30 Handbal
16:00 Balet

16:30 Gimnastică Ritmică
17:00 Orbán Barra Gábor – demonstrație de bike-trial
17:30 Scrimă
18:00 Fotbal

18:30 Baschet
19:00 Atletism
19:30 Inchidere eveniment

Previous Story

Brașov: Copil preluat de SMURD de la locul de joacă din Parcul Central

Next Story

(Foto) Accident Brașov. O persoană a murit, alte două în stare gravă după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină. Ce spune ISU Brașov: