Video Brasov. Prima autostrada „eco” din România. Soluția disperată găsită de câțiva șoferi blocați între Râşnov şi Zărneşti

Last Updated on august 6, 2018 Drumul de coșmar dintre Râșnov și Zărnești i-a determinat pe șoferi să ia măsuri drastice.

Cei care erau blocați în trafic nu au mai avut răbdare și au luat-o direct pe câmp.

Lucrările de reparaţii la trecerea peste calea ferată au fost anunţate de vineri, iar drumarii şi angajaţii CFR au muncit opt ore pentru a regla denivelările.

În zonă sunt lucrări de câteva luni de zile, şi par că nu se mai termină. Mai grav e că pe traseu sunt localităţi turistice, astfel că mii de oameni sunt afectaţi în fiecare sfârşit de săptămână.

Adrian Scripcaru: „Păi n-avem noi autostradă eco?”

Pe Facebook, Ioana Roxana Spulber  a scris; „Mulțumim mult autorităților că ne oferă acest privilegiu SĂ CIRCULĂM PE CÂMP, PRIN LUCERNĂ!!!

Video Brasov. Prima autostrada „eco” din România. Soluția disperată găsită de câțiva șoferi blocați între Râşnov şi Zărneşti 1 Video Brasov. Prima autostrada „eco” din România. Soluția disperată găsită de câțiva șoferi blocați între Râşnov şi Zărneşti 2 Video Brasov. Prima autostrada „eco” din România. Soluția disperată găsită de câțiva șoferi blocați între Râşnov şi Zărneşti 3

Lucrările de schimbare a plăcilor de beton de la nivelul cu calea ferată DN73A se execută în zile neaglomerate sau noaptea, NU în week-end cu evenimente (show aviatic – aerodrom Tohanul Nou, motocross cupa națională Brebina – Zărnești și festival Rockstadt 2018 – Râșnov)”

 

Previous Story

Brașov. O nouă tiroliană peste lacul din Noua

Next Story

Mândri de voluntarele I.S.U. Brașov. Trei dintre voluntarele ISU au intervenit ieri pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier.