(Last Updated On: August 6, 2018)

Trei dintre voluntarele înscrise în cadrul campaniei “Voluntar din pasiune” au intervenit ieri pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier.

Horga Alexandra, Cozac Cătălina și Hogea Elena, se îndreptau către Sibiu pentru a participa la un curs de pregătire SMURD, iar în apropierea localității brașovene Vlădeni acestea au observat că pe marginea drumului era un autoturism răsturnat.

Mândri de voluntarele I.S.U. Brașov. Trei dintre voluntarele ISU au intervenit ieri pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier. 1

„Fetele nu au stat pe gânduri, au oprit, s-au prezentat, le-au spus victimelor că au cunoștințe de prim ajutor, au liniștit victimele, au adus o trusă de prim ajutor, au încercat să afle ce s-a întâmplat, au făcut o primă evaluare a celor două victime, au toaletat una din plăgile șoferului, toate acestea până la sosirea echipajului SMURD care a preluat victimele.

Ceea ce părea la început un proiect ambițios, se dovedește că este mai mult de atât; oameni care își dedică din timpul lor pentru a-i ajuta pe ceilalți, devin adevărați eroi salvatori.

Mândri de voluntarele I.S.U. Brașov. Trei dintre voluntarele ISU au intervenit ieri pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier. 2

Felicitari fetelor ! Sa fiți mândre de “isprava” voastră !!!”, a transmis ISU Brașov.