(Last Updated On: August 6, 2018)

Ieri, 5 august 2018, ora 10.00, doi dintre cei trei jandarmi montani brașoveni care au pornit în cucerirea Vârfului Matterhorn, considerat o bună perioadă de timp ca fiind imposibil de cucerit, și-au îndeplinit obiectivul propus și după o ascensiune de 11 ore, au dus Jandarmeria Montană și România la 4.478 m înălțime.

Această performanță vine după cea de anul trecut, din 5 septembrie 2017, ora 13.30, când cei trei jandarmi montani brașoveni au cucerit acoperișul Europei, punând drapelul național și simbolul Jandarmeriei Brașov pe Vârful Mont Blanc (4.810 m).

(Foto) Doi jandarmi din Brașov au cucerit Vârful Matterhorn. „Imposibilul a fost depășit!” 1 (Foto) Doi jandarmi din Brașov au cucerit Vârful Matterhorn. „Imposibilul a fost depășit!” 2 (Foto) Doi jandarmi din Brașov au cucerit Vârful Matterhorn. „Imposibilul a fost depășit!” 3

„Suntem mândri de performanța colegilor noștri, Marian Blajiu și Constantin Gârniță! Suntem alături de cel de-al treilea membru al echipei, Marian Bârligă, care din cauza unei probleme medicale nu a reușit să-și îndeplinească visul, însă și-a încurajat colegii și a promis că va veni o dată viitoare când va ajunge și el în vârf!

Felicitări tuturor! Să vă reîntoarceți cu bine acasă”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Brașov.