(Last Updated On: August 4, 2018)

Parcul de aventură din cartierul Noua va amenaja o nouă tiroliană, tot peste lac. Membrii comisiilor de Circulaţie şi Urbanism şi-au dat acordul în vederea aemanjării a două noi turnuri metalice necesare instalării tirolienei propriu-zise.

Parcul de aventură a fost deschis în anul 2008 de către un investitor privat în parteneriat cu Primăria Braşov, care a pus la dispoziţie terenul aferent amenajării acestuia, informează bzb.ro.

Brașov. O nouă tiroliană peste lacul din Noua 1

În luna mai a anului trecut, a fost aprobată de către Consiliul Local Braşov o hotărâre prin care se prelungeşte cu încă 10 ani termenul prin care terenul de aproximativ 2,5 hectare va putea fi folosit de către investitorul privat în vederea derulării acestor activităţi de agrement.

Parcul Aventura reprezintă un sistem de trasee aeriene, alcătuite din lanţuri, reţele de funie, poduri şi podeţe din lemn cu diferite grade de dificultate, pentru toate vârstele. Astfel, pentru copiii peste 4 ani traseele sunt amplasate la 2,5 metri, în timp ce adulţii pot urca până la peste 20 de metri.