(Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de …”

Last Updated on august 2, 2018 Brașovul se sufocă din cauza izolării. Drumul spre Sibiu este un calvar, se lucrează haotic. Drumul spre Bran este blocat de lucrări abandonate. DN 1 A spre Cheia a început să se distrugă. DN 1 spre Predeal blocat în fiecare weekend. Iar cu trenul este și mai rău. Aglomerat, fără vagoane suficiente. Și este vară și vrem turiști mulți.

Mariana Comanelea: „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar (Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de ...” 1😡. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de reparatii. Semnalizari ioc, mergi linistit si te trezesti in fata unor portiuni decopertate. Senzatii tari pe banii nostri (Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de ...” 1

Nora Maroiu: „In nici o tara civilizata, trenurile nu au intarziere 150 minute!!!!(Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de ...” 1😡 Cum măh 150 minute, Brasov-Bucuresti? Ca nu ploua, nu ninge..”

Stelu Manole Galați – Brașov / două căruțe cu etaj! Fără locuri!

(Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de ...” 4

Oana-Roxana Pantazi: „Sâmbătă dimineață, am fost fericita câștigătoare a unui bilet de tren spre Făgăraș cu loc în picioare (sic!), evident la preț întreg. Locuri pe scaune, gratuite, aveau studenții și elevii care se duceau să se distreze la munte.

4 ore am suportat, cu stoicismul care mă caracterizează, monologul unui domn revoluționar (am senzația că de vreo două ori am leșinat), căruia legitimația îi permitea să ocupe două locuri deodată la cls. 1 și, cu mărinimie, unul mi l-a donat mie. Odată sosită la destinație, m-am repezit la casa de bilete.

(Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de ...” 5

Am vrut să fiu sigură că nu mai dau peste un extremist stângist cu mutră de bunicuț cumsecade. O să ajung în București pe la 11 noaptea, dar sunt șefa la 4 scaune și am un tovarăș de drum necuvântător!”

”Pe DN 1A la km 177+950 pe sensul de mers Cheia-Braşov s-a surpat carosabilul pe o porţiune de 0,5 m adâncime pe 2,5 m lungime. Echipajul rutier de la Săcele este la faţa locului şi asigură perimetrul. În zona respectivă se circulă alternativ pe un sens de mers. Se iau măsuri de fluidizare a traficului”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin.
(Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de ...” 6

(Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de ...” 7

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov. Americanii restaurează biserica de la Rotbav, uitată de autorități. Paula Rusu: „Daca va rataciti pe drumuri de tara, din alea care nu au vazut asfaltul niciodata, dinspre Brasov spre inima Ardealului, o sa gasiti cetati fortificate in jurul bisericilor evanghelice sasesti care par mai …”

Next Story

(Foto/Video) Accident Brașov: O persoană a murit, altele două rănite într-o ciocnire violentă pe DN1S. „Șoferul din autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară și ne-a aruncat în șanț …”