(Foto/Video) Accident Brașov: O persoană a murit, altele două rănite într-o ciocnire violentă pe DN1S. „Șoferul din autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară și ne-a aruncat în șanț …”

Last Updated on august 2, 2018 Un alt grav accident a avut loc în județul Brașov, la Veneţia de Jos. O depășire neregulamentară, o ciocnire frontală, o viață curmată.

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, joi, într-un accident produs pe DN 1S, între localităţile Părău şi Veneţia de Jos, judeţul Braşov, fiind implicate două autoturisme. Echipajul de descarcerare a intervenit  pentru scoaterea persoanei decedate din maşină, iar circulaţia a fost oprită.

(Foto/Video) Accident Brașov: O persoană a murit, altele două rănite într-o ciocnire violentă pe DN1S. „Șoferul din autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară și ne-a aruncat în șanț ...” 1

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, accidentul a avut loc la ieşirea din Părău către Veneţia de Jos, acolo intervenind Detaşamentul Făgăraş, cu un echipaj de descarcerare şi unul SMURD, informează Observator Tv.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului, circulaţiaa fost oprită pe DN 1S, între localităţile Părău şi Veneţia de Jos. Conform aceleiaşi surse, accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în urma depăşiri neregulamentare.

(Foto/Video) Accident Brașov: O persoană a murit, altele două rănite într-o ciocnire violentă pe DN1S. „Șoferul din autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară și ne-a aruncat în șanț ...” 2 (Foto/Video) Accident Brașov: O persoană a murit, altele două rănite într-o ciocnire violentă pe DN1S. „Șoferul din autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară și ne-a aruncat în șanț ...” 3

Monitorul de Fagaras: Un grav accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 12.40, la ieșirea din localitatea Părău spre Veneția de Jos. O persoană a decedat pe loc, iar alte două au fost transportate la Spitalul din Făgăraș.

,,Ne deplasam de la Făgăraș-Părău și voiam să ajungem la Miercurea Ciuc. Șoferul din autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară și ne-a aruncat în șanț” a spus Laslo Brenciu de 33 de ani, pasager în autoturismul Logan implicat în accident, care a scăpat cu viață”.

Vezi aici Video:

Reveni cu detalii!

Previous Story

(Foto) Spre Brașov e jale, cu trenul sau mașina. „DN1 portiunea Brasov -Sibiu e un cosmar. Obisnuita aglomeratie de august e dublata de competenta astora de la drumuri care pana acum nu avut vreme de …”

Next Story

Brașov. Intervenţie SMURD la Bran, unde cel puţin 6 copii şi un adult acuză simptome de toxiinfecţie alimentară