Foto Brașov. De ce se taie copacii? Mihai Tatu: „La stația de la Primărie au fost tăiați și ceilalți patru arbori, peste noapte. Ieri mai erau, azi a rămas doar mizeria.Mai sunt și cioturile de la …”

Last Updated on august 1, 2018 Autoritățile sunt incapabile să învețe ceva din tăiatul copacilor. În marile orașe anunți, explici și apoi te apuci de tăiat. Altfel, se taie aiurea. De ce trebuiau tăiați acești copaci? Se mărește strada?

Pe Facebook,Mihai Tatu a postat fotografii cu mesajul: „La stația de la Primărie au fost tăiați și ceilalți patru arbori, peste noapte. Ieri mai erau, azi a rămas doar mizeria.

Foto Brașov. De ce se taie copacii? Mihai Tatu: „La stația de la Primărie au fost tăiați și ceilalți patru arbori, peste noapte. Ieri mai erau, azi a rămas doar mizeria.Mai sunt și cioturile de la ...” 1 Foto Brașov. De ce se taie copacii? Mihai Tatu: „La stația de la Primărie au fost tăiați și ceilalți patru arbori, peste noapte. Ieri mai erau, azi a rămas doar mizeria.Mai sunt și cioturile de la ...” 2
Mai sunt și cioturile de la primii doi tăiați cu ceva timp în urmă”.

Previous Story

Brașov: Un bărbat fotografiat când lăsa gunoiul pe marginea unui drum din Făgăraș a fost amendat. A fost identificat după poza postată pe Facebook

Next Story

Brașov: Șoferiță arestată de Poliție după ce a şofat haotic pe Calea București şi a refuzat etilotestul