Brașov: Un bărbat fotografiat când lăsa gunoiul pe marginea unui drum din Făgăraș a fost amendat. A fost identificat după poza postată pe Facebook

Last Updated on august 1, 2018 Polițiștii locali din Făgăraș au amendat un bărbat fotografiat de către un localnic în timp ce lăsa gunoiul provenit din construcții pe marginea unui drum din Făgăraș. Brașoveanul a fost identificat de către polițiștii locali după poza postată pe Facebook și a fost amendat.

‘Un cetăţean al oraşului a văzut când respectivul individ lăsa gunoiul acolo, la ieşirea din Făgăraş şi a postat numărul maşinii pe Facebook.

Brașov: Un bărbat fotografiat când lăsa gunoiul pe marginea unui drum din Făgăraș a fost amendat. A fost identificat după poza postată pe Facebook 1

Colegii mei l-au contactat pe respectivul cetăţean, acesta a recunoscut, i-a condus la faţa locului, a sunat la firma de salubritate, care s-a prezentat să ridice gunoiul şi s-a aplicat o sancţiune mai mică, tocmai pentru faptul că a recunoscut fapta şi a colaborat. Este un bărbat care avea o dubă’, a declarat Lucian Petri, directorul Poliţiei Locale Făgăraş, citat de libertatea.ro.

Potrivit acestuia, bărbatul amendat lăsase pe marginea drumului resturi de materiale de construcţii şi din plastic.

Previous Story

Brașov. Șantier ”înghețat” pe drumul spre Bran. Scuza constructorului este aproape penibilă. Turiștii, revoltați: ”Am făcut 16 km în 50 de minute”

Next Story

Foto Brașov. De ce se taie copacii? Mihai Tatu: „La stația de la Primărie au fost tăiați și ceilalți patru arbori, peste noapte. Ieri mai erau, azi a rămas doar mizeria.Mai sunt și cioturile de la …”