Brașov: Șoferiță arestată de Poliție după ce a şofat haotic pe Calea București şi a refuzat etilotestul

Last Updated on august 1, 2018 O şoferiţă care se deplasa pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov a fost arestată de polițiști pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Femeia a fost oprită de agenţii rutieri, după ce o altă conducătoare auto a anunţat Poliţia cu privire la faptul că femeie circula haotic, intrând chiar şi pe contrasens, informează mytex.ro.

Brașov: Șoferiță arestată de Poliție după ce a şofat haotic pe Calea București şi a refuzat etilotestul 1

„Martora a sesizat Poliţia, iar echipajul care s-a deplasat la faţa locului a constatat că persoana care conducea autoturismul în cauză prezenta halenă alcoolică și avea o atitudine necooperantă, refuzand să se supună verificărilor cu aparatul etilotest, dar şi recoltării de probe biologice.

Față de aceasta s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, în cauză întocmindu-se dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului caz”, a precizat reprezentanta IJP Braşov.

Previous Story

Foto Brașov. De ce se taie copacii? Mihai Tatu: „La stația de la Primărie au fost tăiați și ceilalți patru arbori, peste noapte. Ieri mai erau, azi a rămas doar mizeria.Mai sunt și cioturile de la …”

Next Story

Foto Braşov: Avertizare șoferi! Circulaţie îngreunată pe DN 1A după ce o porţiune din carosabil s-a surpat