Brașov. Tudor Benga: „Ca brașovean, gogoașa ridicolă livrată de premierul Dăncilă, privind presupusa finalizare a autostrăzii Comarnic- Brașov in urmatorii maxim 4 ani, este deja o insultă… Guvernul Dăncilă nu e in stare sa repare un drum național până la Bran, guvernul Dăncilă nu e in stare să…”

Last Updated on august 31, 2018 Viorica Dăncilă este criticată după ce a promis că va începe construcția Autostrăzii Brașov Comarnic. Guevrnul nu este în stare să repare drumul turistic spre Bran, ce să mai vorbim de o autostradă.

Tudor Benga: „Ca brașovean, gogoașa ridicolă livrată ieri de premierul Dăncilă, privind presupusa finalizare a autostrăzii Comarnic- Brașov in urmatorii maxim 4 ani, este deja o insultă.

În iunie anul acesta guvernul Dăncilă arunca la coș acordul cu Banca Mondială care ar fi dat sansa unei etape de pregătire făcută serios si mai departe, poate, o execuție fără surprize pe un segment evident dificil tehnic.

Brașov. Tudor Benga: „Ca brașovean, gogoașa ridicolă livrată de premierul Dăncilă, privind presupusa finalizare a autostrăzii Comarnic- Brașov in urmatorii maxim 4 ani, este deja o insultă... Guvernul Dăncilă nu e in stare sa repare un drum național până la Bran, guvernul Dăncilă nu e in stare să...” 1

Iată cum, la nici trei luni distanță, hocus pocus guvernul scoate din joben această scamatorie cu finalizarea ei in 2023. Guvernul Dăncilă nu e in stare sa repare un drum național până la Bran, guvernul Dăncilă nu e in stare să se apuce de tronsonul cel mai simplu Cristian – Rasnov, dar n-are nici o rușine să ne mintă în față din nou așa cum PSD ne minte despre autostrada Bucuresti – Brașov de douăzeci de ani.

Cel mai bun lucru pe care guvernul Dăncilă îl poate face pentru infrastructura Brașovului este să își dea urgent demisia.

Printr-o bizară aliniere a astrelor, tot ieri, publicul brașovean a primit nouătati și despre cealaltă veșnică fata morgana a infrastructurii județului: aeroportul Brașov. Președintele CJ Adrian Vestea ne-a prezentat un filmuleț cu desenele viitorului terminal.

Ca sa nu fiu acuzat că sunt chițibușar nu voi insista acum nici pe absența unui concurs de idei ce ar fi fost de dorit pentru partea arhitecturală și voi admite și că ilustrațiile nu arată deloc rău. Însă voi continua să ridic semne de întrebare atât vis a vis de partea de finanțare cât și despre termenul de finalizare asumat.

Brașov. Tudor Benga: „Ca brașovean, gogoașa ridicolă livrată de premierul Dăncilă, privind presupusa finalizare a autostrăzii Comarnic- Brașov in urmatorii maxim 4 ani, este deja o insultă... Guvernul Dăncilă nu e in stare sa repare un drum național până la Bran, guvernul Dăncilă nu e in stare să...” 2

Pentru că așa cum am spus si la rectificarea bugetară din iulie: 1. se creează premizele acoperirii de cheltuieli salariale din creditele contractate pentru aeroport. 2. La punctul acesta necesarul total conform cu SF-ul încă nu e acoperit 3.

Lucrările nu se desfășoară cu viteza cu care ele ar trebui să se desfășoare vis a vis de termenul asumat. Mi-as dori foarte mult ca odată cu aceste ilustrații președintele CJ Brașov să ne fi prezentat si un grafic exact al lucrărilor precum și o proiecție a plăților si surselor detaliate din care vor fi efectuate pentru că la acest moment eu sunt extrem de sceptic că vom vedea aeroportul finalizat în 2020”.

Previous Story

Brașov. Jumbo deschide un hypermarket după ce a cumpărat primul mall din oraș

Next Story

Primăria Brașov: EXPLICAȚII. De ce este închisă Strada Sforii