Brașov. Jumbo deschide un hypermarket după ce a cumpărat primul mall din oraș

Last Updated on august 31, 2018 Jumbo, cel mai mare retailer de jucării din Grecia şi unul dintre cei mai mari din Europa, va deschide un magazin și la Brașov.

Compania a cumpărat primul mall al Brașovului – Macro Mall – pentru patru milioane de euro, informează bizbrasov.ro.

Brașov. Jumbo deschide un hypermarket după ce a cumpărat primul mall din oraș 1

Tranzacția a fost intermediată de companiile Coldwell Banker Alpin Brașov și Colliers International. De altfel, Coldwell Banker Alpin Brașov a mai intermediat anul acesta vânzarea unui alt centru comercial din Brașov, Magnolia, pentru o sumă asemănătoare, cumpărătorul fiind omul de afaceri Tudor Comăniciu, fondatorul companiei Delaco.

Macro Mall este închis din 2012, după ce în toamna lui 2011 cei de la Ktenix Enterprises, deținuți de un off-shore înregistrat în Cipru, cumpăraseră clădirea cu un milion de de3 euro.

Anul trecut, Jumbo şi-a adăugat în portofoliu încă două magazine, la Constanţa şi Suceava, iar anul acesta a mai inaugurat un magazin în Bucureşti. Magazine Jumbo mai sunt deschide la Oradea și Ploiești.

Brașov. Jumbo deschide un hypermarket după ce a cumpărat primul mall din oraș 2 Brașov. Jumbo deschide un hypermarket după ce a cumpărat primul mall din oraș 3

Strategia declarată a grupului elen este să-şi tripleze numărul de magazine în România până în 2022.

Previous Story

Accident Brașov. Update! 3 persoane încarcerate după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent pe drumul dintre Făgăraș și Șona. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Tudor Benga: „Ca brașovean, gogoașa ridicolă livrată de premierul Dăncilă, privind presupusa finalizare a autostrăzii Comarnic- Brașov in urmatorii maxim 4 ani, este deja o insultă… Guvernul Dăncilă nu e in stare sa repare un drum național până la Bran, guvernul Dăncilă nu e in stare să…”