Accident Brașov. Update! 3 persoane încarcerate după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent pe drumul dintre Făgăraș și Șona. Ce spune Poliția

Last Updated on august 31, 2018 3 persoane au rămas încarcerate vineri dimineața după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent pe drumul dintre Făgăraș și Șona.

Poliţiştii din Braşov au anunţat, vineri, că un bărbat de aproximativ 35 – 40 ani, din Braşov, care a condus un microbuz pe DJ 104 J, dinspre Făgăraş spre localitatea Şona, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 38 ani din Şona. În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate, şoferul microbuzului fiind inconştient.

Accident Brașov. Update! 3 persoane încarcerate după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent pe drumul dintre Făgăraș și Șona. Ce spune Poliția 1

Au mai fost răniţi doi bărbaţi de 38 şi 20 de ani, informează Adevarul. La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD, iar traficul în zonă este complet blocat.

Previous Story

Accident Brașov. GRAV! 3 persoane încarcerate, între Făgăraș și Șona

Next Story

Brașov. Jumbo deschide un hypermarket după ce a cumpărat primul mall din oraș