Brașov. Robert Lazăr: „Cam unde e nivelul de civilizație în traficul din România: Am biroul lângă semaforul de la Star iar acum un minut, un șofer a dat mai multe claxoane decât am auzit în toate zilele petrecute în Polonia. Țin să le reamintesc celor care și-au lipit mâna cu superglue pe claxon că aceste poate fi folosit doar în următoarele condiții”:

Last Updated on august 17, 2018 Unii șoferi sunt tare grăbiți. Nu au timp de toate prostiile din trafic așa că-i agresează pe ceilalți cu claxoane.

Pe Facebook, Robert Lazăr a scris: „Cam unde e nivelul de civilizație în traficul din România:
Am biroul lângă semaforul de la Star iar acum un minut, un șofer a dat mai multe claxoane decât am auzit în toate zilele petrecute în Polonia.

Țin să le reamintesc celor care și-au lipit mâna cu superglue pe claxon că aceste poate fi folosit doar în următoarele condiții:
Brașov. Robert Lazăr: „Cam unde e nivelul de civilizație în traficul din România: Am biroul lângă semaforul de la Star iar acum un minut, un șofer a dat mai multe claxoane decât am auzit în toate zilele petrecute în Polonia. Țin să le reamintesc celor care și-au lipit mâna cu superglue pe claxon că aceste poate fi folosit doar în următoarele condiții”: 1

Art. 113
(1) Mijloacele de avertizare sonora trebuie folosite de la o distanta de cel putin 25 m fata de cei carora li se adreseaza, pe o durata de timp care sa asigure perceperea semnalului si fara sa-i determine pe acestia la manevre ce pot pune in pericol siguranta circulatiei.
(2) Semnalizarea cu mijloacele de avertizare sonora nu poate fi folosita in zonele de actiune a indicatorului “Claxonarea interzisa”.
(3) Se excepteaza de la prevederile alin. (2):
a) conducatorii autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara cand se deplaseaza in actiuni de interventii sau in misiuni care au caracter de urgenta;
b) conducatorii autovehiculelor care folosesc acest semnal pentru evitarea unui pericol imediat.

Ca atare, faptul că cel din fața ta te ține pe loc câteva secunde nu este un pericol imediat. Dacă stai și claxonezi nu ești decât un frustrat. Când ieși din țară nu mai faci asta, nu? Oare de ce? Oare ăia de afară de ce nu claxonează? Ți-ai pus vreodată întrebarea asta?”

Previous Story

Brașov. La mall-ul Coresi se inaugurează prima stație de încărcare pentru biciclete, trotinete și alte dispozitive electrice de transport, din oraș

Next Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa