(Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa

Last Updated on august 17, 2018 Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, au chemat jurnaliștii pentru a le arăta că se lucrează la Aeroportul Brașov.

În această etapă de lucrări se amenajează Calea de rulare Alfa, apronul (zona de parcare a aeronavelor) şi canalizările pentru balizaj şi scurgerea apelor pluviale. Calea de rulare Alfa este o pistă mai mică, cu o lungime de 200 de metri şi o lăţime de 23 de metri, care va face legătura între pista propriu-zisă şi parcare.

(Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa 1 (Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa 2 (Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa 3

„Dacă nu vor interveni situaţii meteorologice speciale, care să impună suspendarea lucrărilor, în cele 110 zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor se va implementa această etapă. Conform graficului stabilit cu constructorul, lucrările ar trebui să fie gata până la data de 21 noiembrie 2018.

Am toată încrederea că graficul de lucrări şi termenele stabilite vor fi respectate de către constructor. Vom face în aşa fel încât să avem rapoarte de progres în fiecare lună”, a declarat Adrian Veştea, citat de bzb.ro.

„Suprafeţele de mişcare au elemente constructive similare cu pista, iar după ce se vor finaliza lucrările de consolidare a solului, urmează să se toarne straturile de balast şi beton, acesta din urmă având o grosime de 41 de cm, iar pe margini vor fi amenajate zone de acostamente, ca şi în cazul pistei.

(Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa 4 (Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa 5 (Foto) Aeroportul Brașov. Primarul George Scripcaru și Adrian Veștea, șeful CJ, se ocupă de lucrări. Acum se amenajează Calea de rulare Alfa 6

Apronul, care se va amenaja în această etapă de dezvoltare, este proiectat pentru gararea a trei aeronave cu posibilitatea de extindere, în funcţie de evoluţia fluxurilor şi a traficului”, a detaliat Mihai Pascu, directorul general al CJ Braşov, Mihai Pascu.

Previous Story

Brașov. Robert Lazăr: „Cam unde e nivelul de civilizație în traficul din România: Am biroul lângă semaforul de la Star iar acum un minut, un șofer a dat mai multe claxoane decât am auzit în toate zilele petrecute în Polonia. Țin să le reamintesc celor care și-au lipit mâna cu superglue pe claxon că aceste poate fi folosit doar în următoarele condiții”:

Next Story

Brașov: Bazarul cu Lucruri Gratis, sâmbătă