Brașov. La mall-ul Coresi se inaugurează prima stație de încărcare pentru biciclete, trotinete și alte dispozitive electrice de transport, din oraș

Last Updated on august 17, 2018 În 24 august, la ora 18:30, în parcarea Coresi Shopping Resort, se va inaugura prima stație de încărcare pentru biciclete, trotinete și alte dispozitive electrice de transport, din Brașov.

Construit în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei de 60 de viitori electricieni, E-lectron va rămâne la dispoziția comunității brașovene și va putea fi folosi gratuit, anunță pe Facebook, Brașovul Pedalează.

Brașov. La mall-ul Coresi se inaugurează prima stație de încărcare pentru biciclete, trotinete și alte dispozitive electrice de transport, din oraș 1

La eveniment veți avea posibilitatea de a testa trotinete și hoverboard-uri electrice.

La finalul fiecărei săptămâni din Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei vor avea loc evenimente de prezentate a proiectelor lucrate de elevii meseriași pe parcursul taberei.

În cadrul evenimentelor ce vor avea loc la Coresi Shopping Resort din Brașov, pe 3 august și 24 august, vor fi organizate și tombole cu premii. Pentru a participa la tombolă, tot ce trebuie să faci este să lași un mesaj de susținere pentru tinerii meseriași. Tragerea la sorți va avea loc în cadrul evenimentului, iar premiile din fiecare săptămână vor fi comunicate în această secțiune cu cel puțin o zi înainte.

Tragerea la sorți va avea loc în cadrul evenimentului.

Previous Story

Vacanta Brasov. Junii Dorobanţi va invită la jocul strămoşesc de la Crucea Dreptăţii, duminică 19 august

Next Story

Brașov. Robert Lazăr: „Cam unde e nivelul de civilizație în traficul din România: Am biroul lângă semaforul de la Star iar acum un minut, un șofer a dat mai multe claxoane decât am auzit în toate zilele petrecute în Polonia. Țin să le reamintesc celor care și-au lipit mâna cu superglue pe claxon că aceste poate fi folosit doar în următoarele condiții”: