Accident Brașov. Autoturism lovit de o o autocisternă. „Daca vii noaptea dinspre Autoliv nu-ti dai seama la timp ca deja esti in intersectie. Mai sunt si cei care fac stanga venind dinspre Cristian, car nu dau prioritate, majoritatea fiind camioane. Cred ca un…”

Last Updated on august 28, 2018 Luni seara o autocisternă a intrat într-un autoturism pe drumul dintre Brașov și Cristian. Șoferii cer iluminarea acestui drum deoarece vizibilitatea este extrem de scăzută. Din această cauză au loc numeroase accidente aici.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este întreruptă pe DN 73, la ieşirea din municipiul Braşov spre Bran, din cauza unui accident. O autocisternă, al cărui conducător auto nu a acordat prioritate de trecere, a lovit un autoturism, impact soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Nu sunt semnalate scurgeri de combustibil.

Accident Brașov. Autoturism lovit de o o autocisternă. „Daca vii noaptea dinspre Autoliv nu-ti dai seama la timp ca deja esti in intersectie. Mai sunt si cei care fac stanga venind dinspre Cristian, car nu dau prioritate, majoritatea fiind camioane. Cred ca un...” 1

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, @Kora a postat o fotografie cu mesajul: „ Accident aproape de Furnir, la iesire din Brasov spre Rasnov. Masinile se intorc spre Brasov. Nu se poate trece”

 

Accident Brașov. Autoturism lovit de o o autocisternă. „Daca vii noaptea dinspre Autoliv nu-ti dai seama la timp ca deja esti in intersectie. Mai sunt si cei care fac stanga venind dinspre Cristian, car nu dau prioritate, majoritatea fiind camioane. Cred ca un...” 2

Ficuţ Valentin Cristian: Trebuie solicitată montarea de semafoare pentru cei ce vin din direcția Cristian și virează la stânga, respectiv cei ce vin dinspre cartierul Bartolomeu.

Bogdan Popa: Aceasta intersectie este prost luminata (deloc) si semnalizata. Daca vii noaptea dinspre Autoliv nu-ti dai seama la timp ca deja esti in intersectie. Mai sunt si cei care fac stanga venind dinspre Cristian, car nu dau prioritate, majoritatea fiind camioane. Cred ca un sens giratoriu al fi cel mai indicat aici.

Petrica Mmd: Sa se ILUMINEZE drumu pe timp de noapte numa accidente sunt pe drumu Brașov-Cristian

Previous Story

Vacanta Brasov. Începe Festivalul “Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”

Next Story

Foto Brașov. TVR a transformat Biserica Neagră în parcare pentru mașinile de la București. Pagubă de 1 milion de euro pentru Restaurantele din Piața Sfatului