Foto Brașov. TVR a transformat Biserica Neagră în parcare pentru mașinile de la București. Pagubă de 1 milion de euro pentru Restaurantele din Piața Sfatului

Last Updated on august 28, 2018 TVR a ocupat Piața Sfatului producând disconfort turiștilor care nu mai pot sta pe terasă dar și o pagubă restaurantelor de aproximativ 1 milion de euro, potrivit unor surse! Mai grav este însă că Biserica Neagră a fost transformată în parcare pentru mașinile TVR.

Consilierul local Cristian Macedonschi: „Oare asta este rezultatul semnarii axei de dezvoltare Brasov -Bucuresti – Constanta?

Foto Brașov. TVR a transformat Biserica Neagră în parcare pentru mașinile de la București. Pagubă de 1 milion de euro pentru Restaurantele din Piața Sfatului 1

Sa nu ma intelegeti gresit #NU sunt impotriva evenimentului cu traditie #CerbuldeAur dar haideti sa nu-l transformam in prima editie denumit #CerbuldeHaur.

Totusi reguli de #bunsimt ar trebui sa existe si la acest eveniment major!”

Cei de la brasovmetropolitan.ro spun că odată cu desantul TVR, toate regulile locale au fost ignorate. Mașinile de serviciu cu LT-uri pe care se poate vedea sigla Cerbului de Aur stau frumos parcate în curtea Bisericii Negre, şi se plimbă nestingherite în jurul acestui monument reprezentativ pentru oraș.

Foto Brașov. TVR a transformat Biserica Neagră în parcare pentru mașinile de la București. Pagubă de 1 milion de euro pentru Restaurantele din Piața Sfatului 2 Foto Brașov. TVR a transformat Biserica Neagră în parcare pentru mașinile de la București. Pagubă de 1 milion de euro pentru Restaurantele din Piața Sfatului 3

Oare era greu să le impună să își lase mașinile la parcarea de la Spitalul Militar Regina Maria, iar de acolo prețioșii șoferi să vină pe jos? Nu de alta, dar braşovenilor, Primăria le amintește de fiecare dată că există această parcare în centrul orașului, care trebuie folosită la evenimente, tocmai pentru a evita aglomerațiile în alte zone sensibile…

Previous Story

Accident Brașov. Autoturism lovit de o o autocisternă. „Daca vii noaptea dinspre Autoliv nu-ti dai seama la timp ca deja esti in intersectie. Mai sunt si cei care fac stanga venind dinspre Cristian, car nu dau prioritate, majoritatea fiind camioane. Cred ca un…”

Next Story

Foto Brașov. Electra Ghiza, despre Cerbul de Aur: „Sa ne bucurăm! Sau nu!?…sunt șanse ca, în lupta cu decibelii, sa se surpe bucăți din clădirea aflată în descompunere, aia cu asociația martirilor revoluției; primăria știe și ea asta așa că, preventiv, a îngrădit locul; ma îndoiesc ca puhoiul de lume va păstra distanță în timpul concertelor …unii oameni care …”