Vacanta Brasov. Începe Festivalul “Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”

Last Updated on august 27, 2018 Vacanta Brasov. Brașovenii și turiștii sunt invitați la o nouă ediție “Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”.

Centru de Informare Turistica Feldioara: „În weekend-ul 8 – 9 Septembrie 2018, Comuna Feldioara îmbracă straie de sărbătoare în cadrul evenimentului cu tradiție îndelungată – Festivalul “Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”, Ediţia a VIII-a, manifestare înscrisă în proiectul „Obiective culturale, tradiţii şi obiceiuri în Comuna Feldioara”.

vacanta brasov

(vacanta Brasov)

Evenimentul face parte din strategia şi programul de promovare, dezvoltare şi valorificare a tradiţiilor şi turismului, program elaborat de Primăria Feldioara, în ideea păstrării datinilor şi obiceiurilor locale, tradiţii ce ne reprezintă pretutindeni în lume, demers susţinut prin iniţiativa şi acţiunile întreprinse de către Primarul Comunei Feldioara – Ing. Sorin TAUS şi Consiliul Local Feldioara.

*** Intrare liberă în cadrul tuturor evenimentelor susținute în Cetatea Feldioara și Biserica Evanghelică Feldioara. Vă așteptăm cu drag!”

Previous Story

Foto Brașov. Aveți grijă să nu vă cadă în cap! Asociația Visum pentru Educație și Cultură: „Așa arată fațada unei clădiri situată pe strada Avram Iancu. Fațada e acoperită cu niște plăci care încearcă să imite o fațadă din piatră. Nereușită de altfel. Acum plăcile stau să cadă. Mai mult, pe fațadă sunt și două …”

Next Story

Accident Brașov. Autoturism lovit de o o autocisternă. „Daca vii noaptea dinspre Autoliv nu-ti dai seama la timp ca deja esti in intersectie. Mai sunt si cei care fac stanga venind dinspre Cristian, car nu dau prioritate, majoritatea fiind camioane. Cred ca un…”