Video Brașov: Polițistul Marian Godină a dus ajutoare sinistraților. Apa este până la genunchi!

Last Updated on iulie 1, 2018 Marian Godină a făcut duminică apel să ducă ajutoare într-o localitate inundată. Apa este până la genunchi în localitatea Zizin. Polițistul, împreună cu soția și socrul acestuia, au împărțit apă și alimente oamenilor care au fost grav afectați de inundații.

Marian Godina: „Referitor la postarea anterioară, ne vom întâlni la ora 14 (două ziua Video Brașov: Polițistul Marian Godină a dus ajutoare sinistraților. Apa este până la genunchi! 1😂, nu m-am putut abține) în parcarea Metro de pe Calea București.
Vom merge undeva în zona Zizin.

Video Brașov: Polițistul Marian Godină a dus ajutoare sinistraților. Apa este până la genunchi! 2 Video Brașov: Polițistul Marian Godină a dus ajutoare sinistraților. Apa este până la genunchi! 3

Pentru cei care nu au fost niciodată acolo va fi o experiență de viață pentru că acei oameni o duc greu chiar și când nu sunt inundații.
Le mulțumesc celor care și-au anunțat deja prezența!
Vă așteptăm!”

Godină a transmis live pe Facebook din localitatea brașoveană ale cărei ulițe au fost inundate în urma ploilor torențiale din ultimele zile.

Peste 50.000 de oameni au vizionat imaginile și au apreciat gestul făcut de polițistul din Brașov. În schimb, alți români au criticat autorităților deoarece nu au luat măsuri pentru a preveni producerea unor astfel de inundații, potrivit Libertatea.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Polițistul Marian Godina: „Noi (eu, soția mea și tatăl ei) vrem să mergem într-o comună greu încercată în urma inundațiilor din județul Brașov și să ducem alimente și apă celor care au nevoie. Dacă vrei să ni te alături, hai să ne întâlnim cu toții undeva, să mergem la un…”

Next Story

Brașov. Pinistul Horia Mihail despre distrugerile dealurilor din Șchei pentru construcția de blocuri. „Am si eu un teren in zona Warthe. Acum vreo 20 ani l-am intrebat pe arhitectul sef al Brasovului care era …”