Brașov. Pinistul Horia Mihail despre distrugerile dealurilor din Șchei pentru construcția de blocuri. „Am si eu un teren in zona Warthe. Acum vreo 20 ani l-am intrebat pe arhitectul sef al Brasovului care era …”

Last Updated on iulie 1, 2018 Distrugerea dealurilor din Șchei pentru construcția de blocuri va schimba total peisajul Brașovului. Cel mai probabil, de la Belvedere va fi interzis fotografiatul spre oraș de locuitorii din blocurile din zonă. Cine ar vrea să i se fotografieze dormitorul în fiecare zi de sute de turiști?

Horia Mihail: „Am si eu un teren in zona Warthe. Acum vreo 20 ani l-am intrebat pe arhitectul sef al Brasovului care era planul urbanistic al zonei. Mi-a raspuns ca dealurile din Schei nu sunt construibile fiind zone peisagistice.

Pe atunci, proprietari erau oameni in etate, multi dintre ei etnici germani plecati din tara. Terenurile s-au vandut la preturi minimale si au aparut alti proprietari. Intre timp se pare ca s-a schimbat PUZ-ul, fiindca se construieste in draci, ieftin, mult si prost, fara nici cea mai mica grija pentru o zona unica in tara asta.
http://dezvoltatorimobiliarbrasov.ro/vanzare-de-apartamente…
Distribuiti daca va pasa!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: Polițistul Marian Godină a dus ajutoare sinistraților. Apa este până la genunchi!

Next Story

Brașov: Criminalul monstru vrea, din spatele gratiilor, să reintre în afaceri cu medicamente