Brașov: Criminalul monstru vrea, din spatele gratiilor, să reintre în afaceri cu medicamente

Last Updated on iulie 1, 2018 Florin Buliga, criminalul din Brașov care în urmă cu câteva luni și-a ucis soția și pe doi doi copii ai lor, vrea să reintre în afaceri cu medicamente de după gratii.

Florin Buliga, aflat acum în arest, privește lucrurile dintr-un cu totul alt unghi. Vrea cu orice preț să-și redeschidă firma pe care o devalizase de aproximativ 400.000 de euro și să producă bani din pușcărie. Toți cei pe care i-a contactat au refuzat însă să reintre cu el în afaceri și chiar i-au transmis că nu vor să mai audă vreodată de el, scrie libertatea.ro.

Brașov: Criminalul monstru vrea, din spatele gratiilor, să reintre în afaceri cu medicamente 1

”Vreau să reintru în afaceri cu medicamente și am nevoie de un administrator pe care să-l împuternicesc să preia societatea și de un furnizor serios de marfă. Vreau să reintru pe piață, acolo unde am fost”, ar fi fost mesajul autorului triplului asasinat, căruia i-au căzut victime toți membrii familiei sale, pe care i-a înjunghiat în inimă în timp ce aceștia dormeau.

Mesajul criminalului care a dat parcă uitării masacrul pe care l-a comis acum trei luni, în locuința din Brașov, a rămas însă fără răspuns din cauză că niciunul dintre cei pe care i-a contactat pentru a-i fi parteneri de afaceri nu a acceptat să mai lucreze cu el.

La dosarul triplului asasinat au ajuns și ultimele documente care confirmă că Florin Buliga era drogat când și-a ucis soția și pe cei doi copii. În buletinul toxicologic scrie, negru pe alb, că în sângele și în urina criminalului a fost descoperit tetrahidrocanabinor, substanța activă principală din canabis, întâlnită în hașiș și marijuana.

Medicii legiști care l-au examinat pe Florin Buliga l-au găsit apt pentru o condamnare care poate fi și pe viață. În documentul medical care este acum probă la dosar, specialiștii în psihiatrie au notat că Florin Buliga are discernământ scăzut și suferă de tulburări psihice.

Previous Story

Brașov. Pinistul Horia Mihail despre distrugerile dealurilor din Șchei pentru construcția de blocuri. „Am si eu un teren in zona Warthe. Acum vreo 20 ani l-am intrebat pe arhitectul sef al Brasovului care era …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Update. Un pasager de microbuz a fost proiectat în afara maşinii