(Foto) Accident Brașov: Update. Un pasager de microbuz a fost proiectat în afara maşinii

Last Updated on iulie 2, 2018 Update
Un microbuz în care se aflau 6 persoane a intrat într-un parapet pe raza localităţii Vlădeni, din judeţul Braşov, sâmbătă, în jurul orei 18.00. Un pasager a zburat din microbuz.

Din cauza condițiilor nefavorabile, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de parapet, distrus complet pe o distanţă de câţiva metri.

(Foto) Accident Brașov: Update. Un pasager de microbuz a fost proiectat în afara maşinii 1

Două echipaje SMURD şi unul al Ambulanţei s-au deplasat la locul accidentului pentru a le acorda ajutor victimelor, iar traficul pe DN 1, în zona dintre Vlădeni şi Perşani, a fost restricţionat câteva ore, informează bzb.ro.

„În microbuz se aflau 6 persoane, iar una dintre acestea a fost proiectată afară din maşină şi este în stare mai gravă, fiind conştientă. De asemenea, şoferul este şi el rănit la un picior”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

„Conducătorul unui microbuz, în care se aflau încă 6 persoane, în timp ce se deplasa dinspre Făgăraş spre Codlea, ar fi pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi a rupt un parapet lateral. În urma evenimentului, un pasager a fost rănit. DN 1 este momentan blocat, colegii efectuează cercetarea la faţă locului, acţionând totodată pentru dirijarea traficului şi deblocarea carosabilului”, a explicat, sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Știre inițială
Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Rotaru Bogdan a postat fotografii cu mesajul: Accident DN1 Vladeni, 2 victime. 2 echipaje de Politie + Ambulanta la fata locului.

(Foto) Accident Brașov: Update. Un pasager de microbuz a fost proiectat în afara maşinii 2 (Foto) Accident Brașov: Update. Un pasager de microbuz a fost proiectat în afara maşinii 3

(Foto) Accident Brașov: Update. Un pasager de microbuz a fost proiectat în afara maşinii 4

 

”Conducătorul unui microbuz în care se aflau şase persoane, în timp ce se deplasa dinspre Făgăraş spre Codlea, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a rupt un parapet lateral. În urma evenimentului, un pasager a fost rănit, dar este conştient.

DN1 este momentan blocat pentru cercetarea la faţa locului, poliţiştii acţionând totodată pentru dirijarea traficului şi deblocarea carosabilului”, informează IPJ Braşov, potrivit Agerpres, preluat de stiripesurse.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Braşov. Se pare că şi şoferul microbuzului este rănit la un picior.

În accident nu a fost implicat un alt autovehicul.

Previous Story

Brașov: Criminalul monstru vrea, din spatele gratiilor, să reintre în afaceri cu medicamente

Next Story

Video Brașov: Al doilea pod distrus! „Gata! Ia podul! L-a luat direct! Ce să mai …”