Brașov. Polițistul Marian Godina: „Noi (eu, soția mea și tatăl ei) vrem să mergem într-o comună greu încercată în urma inundațiilor din județul Brașov și să ducem alimente și apă celor care au nevoie. Dacă vrei să ni te alături, hai să ne întâlnim cu toții undeva, să mergem la un…”

Last Updated on iulie 1, 2018 Polițistul Marian Godina îi cheamă pe brașovenis să-i ajute cum pot pe cei care au de suferit din cauza inundațiilor, din localitățile învecinate.

Marian Godina: „Te plictisești în casă pe vremea asta urâtă?  De fiecare dată când donezi ai teama că banii nu vor ajunge acolo unde e nevoie de ei?

Brașov. Polițistul Marian Godina: „Noi (eu, soția mea și tatăl ei) vrem să mergem într-o comună greu încercată în urma inundațiilor din județul Brașov și să ducem alimente și apă celor care au nevoie. Dacă vrei să ni te alături, hai să ne întâlnim cu toții undeva, să mergem la un...” 1

Noi (eu, soția mea și tatăl ei) vrem să mergem într-o comună greu încercată în urma inundațiilor din județul Brașov și să ducem alimente și apă celor care au nevoie.

Dacă vrei să ni te alături, hai să ne întâlnim cu toții undeva, să mergem la un magazin să cumpărăm ce trebuie și să facem un drum până la acei oameni care au mare nevoie de noi.

Socrul meu e acum “în teren”, urmează să îmi comunice unde este nevoie mai mare și revin cu o postare.
Aștept să văd dacă ar fi doritori, precum și sugestii pentru un loc și o oră de întâlnire (nu aș vrea să se interpreteze că fac reclamă vreunui magazin)”.

Previous Story

Vacanta Brasov: Se redeschide circulaţia pe Transfăgărăşan. Care sunt recomandările drumarilor. „S-au evacuat peste 500 de metri cubi de piatră și stâncă, aproximativ 2000 de metri cubi de zăpadă și s-au reparat și instalat in jur de …”

Next Story

Video Brașov: Polițistul Marian Godină a dus ajutoare sinistraților. Apa este până la genunchi!