Vacanta Brasov: Se redeschide circulaţia pe Transfăgărăşan. Care sunt recomandările drumarilor. „S-au evacuat peste 500 de metri cubi de piatră și stâncă, aproximativ 2000 de metri cubi de zăpadă și s-au reparat și instalat in jur de …”

Last Updated on iulie 1, 2018 Vacanta Brasov. Duminică, 1 iulie 2018, începând cu ora 11:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

Lucrările de punere în ordine pe sectorul administrat de DRDP Brașov au durat aproximativ 4 săptămâni. Au participat 25 de angajați de la SDN Sibiu, Secția Producție a DRDP Brașov și Districtul Bâlea care au lucrat cu 5 utilaje.

vacanta brasov

(Vacanta Brasov)

S-au evacuat peste 500 de metri cubi de piatră și stâncă, aproximativ 2000 de metri cubi de zăpadă și s-au reparat și instalat in jur de 500 de metri lineari de parapet.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

Vezi video aici:

De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Previous Story

Brașov. Paula Rusu: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora. Ei bine, asta e consecinta directa a …”

Next Story

Brașov. Polițistul Marian Godina: „Noi (eu, soția mea și tatăl ei) vrem să mergem într-o comună greu încercată în urma inundațiilor din județul Brașov și să ducem alimente și apă celor care au nevoie. Dacă vrei să ni te alături, hai să ne întâlnim cu toții undeva, să mergem la un…”