Brașov. Paula Rusu: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora. Ei bine, asta e consecinta directa a …”

Last Updated on iulie 1, 2018 Brașovenii plătesc prețul defrișărilor și construcțiilor din Șchei care strică ecosistemul. De acum înainte inundațiile în Centrul Istoric și în localitățile din jur vor fi „normalitate”.

Pe Facebook, Paula Rusu a scris: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora.

Ei bine, asta e consecinta directa a padurilor rase la pamant din acele zone. Drujbele tac acum, dar se aude plansul oamenilor.

Brașov. Paula Rusu: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora. Ei bine, asta e consecinta directa a ...” 1

(Foto: Poiana Mărului, Brașov)

Si dupa ce trece urgia se vor auzi iarasi drujbele. Pana cand comunitatile locale nu vor fi motivate-sprijinite sa-si pazeasca padurea, degeaba tot presam pe o mana de paznici silvici si pe niste politisti, unii corupti, ca sa fereasca codrul de hoti!

PS. Eram in trecere pe la Sambata de Sus acum doi-trei ani cand am vazut cum se incarca lemnul taiat ilegal in camioane frigorifice. Daca era taiat legal il transportau cu un camion pentru busteni, nu cu unul pentru salam.”

Mihai Tatu: Imagini din Schei, str. Piatra Mare, 28 iunie 2018. Imagini primite de la locuitori din Schei. Cel mai probabil asa o sa arate Scheiul de acum inainte la ploile care vor veni.

Brașov. Paula Rusu: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora. Ei bine, asta e consecinta directa a ...” 2 Brașov. Paula Rusu: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora. Ei bine, asta e consecinta directa a ...” 3

Vezi aici Video:

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă:  În județul Brașov, Comuna Budila, pe ruta Brașov-Întorsura Buzăului, un pod de cale ferată s-a prăbușit în râul Tărlung, din cauza unei viituri produse în zonă. Nu sunt înregistrate victime, dat fiind faptul că în momentul prăbușirii, podul nu era traversat de nicio garnitură de tren.

Brașov. Paula Rusu: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora. Ei bine, asta e consecinta directa a ...” 4 Brașov. Paula Rusu: „Sunt urate rau inundatiile din Covasna si Brasov, zone care pana acum 15-20 de ani nu au stiu ce e aia inundatie decat din povestile altora. Ei bine, asta e consecinta directa a ...” 5

Circulația pe acest tronson de cale ferată este oprită.

 

Previous Story

Video Brașov: Momentul în care podul se prăbușește. Un tren plin cu pasageri trecuse cu câteva minute înainte

Next Story

Vacanta Brasov: Se redeschide circulaţia pe Transfăgărăşan. Care sunt recomandările drumarilor. „S-au evacuat peste 500 de metri cubi de piatră și stâncă, aproximativ 2000 de metri cubi de zăpadă și s-au reparat și instalat in jur de …”