Simona Gogârlă se reîntoarce la Braşov după 8 ani, acum în postura de antrenor!

Last Updated on iulie 10, 2018 Siomona Gogârlă a semnat un contract pe 4 ani cu ACS Transilvania Braşov, o grupare mai nou apărută pe harta handfbalului românesc, dar cu ambiţii foarte mari.

Simona revine la Braşov după o pauză de 8 ani, dar acum ca antrenoare. Ea a jucat în perioada 2007-2010 la Rulmentul Braşov.

Simona Gogârlă se reîntoarce la Braşov după 8 ani, acum în postura de antrenor! 1

ACS Transilvania Braşov a avut-o ca antrenor în ultimul sezon pe Mariana Tîrcă şi a reuşit să câştige titlul naţional la categoria junioare II. De curând, Mariana Tîrcă a revenit la Corona Braşov în postura de director tehnic, astfel că postul de antrenor la Transilvania a rămas vacant. Clubul de la poalele Tâmpei s-a orientat către un alt nume important al naţionalei feminine şi a ajuns la Simona Gogârlă, informează prosport.ro.

Simona Gogârlă şi-a început activitatea de antrenoare la Rapid Bucureşti şi a mai trecut pe la CSM Ploieşti, HCM Râmnicu Vâlcea şi SCM Craiova.

„Sunt convins că am făcut alegerea cea mai bună. Simona va avea la dispoziţie o echipă care a cucerit titlul de campioană naţională la junioare II. Pe scheletul acestei formaţii trebuie să formăm o echipă puternică, omogenă care să ajungă foarte departe. Nu vrem să sărim etape. O să o luăm pas cu pas şi sunt convins că dacă vom face în continuare lucrurile profesionist, nu avem cum să nu reuşim.

Sunt entuziasmat şi de faptul că Alice Gogârlă a venit la Braşov. Eu o consider una dintre cele mai bune jucătoare din ţară la categoria ei de vârstă şi una dintre viitoarele staruri ale handbalului feminin românesc. Le urez bun venit la ACS Transilvania şi sunt convins că vom avea o colaborare de succes”, a declarat directorul clubului ACS Transilvania Braşov, Marius Fetti.

Previous Story

Brașov: Top colegii după media de admitere

Next Story

Brașov. Criminalul monstru ar putea scăpa de condamnarea pe viață. Legea îl ajută. „Îi va permite să intre mult mai devreme în comisia de liberare condiționată …”