Brașov: Top colegii după media de admitere

Last Updated on iulie 10, 2018 Colegiul Național „Dr. Ioan Mesota” rămâne pe primul loc în topul liceelor din Brașov. Anul acesta s-a intrat la liceu cu medii mai mici decat în 2017.

Astfel, la Colegiul National “Dr.Ioan Mesota”s-a intrat in clasa a IX-a doar cu medii de peste 8,99, informează brasovultau.ro

Brașov: Top colegii după media de admitere 1

In topul Colegiilor brasovene se afla si Colegiul de Informatică Grigore Moisil unde ultima medie a fost de 8.93, urmat de Andrei Şaguna, la care ultima medie de admitere a fost anul acesta 8.85.

Cu note bune s-a intrat in clasa a 9-a şi la Colegiul Andrei Mureşianu,ultima medie fiind aici: 8.35. Urmeaza Colegiul Emil Racoviţă, unde ultimul admis a avut 8.07 şi Colegiul Naţional Unirea, unde figureaza pe liste 7.70, ca fiind ultima medie de intrare.

La polul opus, se situeaza mai multe licee unde vor invata din toamna elevii care au obtinut note sub 5.00. Astfel, la Liceul Silvic s-a intrat pana si cu media 2.87. La Liceul Energetic Remus Răduleţ ultima medie a fost de 3.38, in timp ce la Colegiul Mircea Cristea ultima medie de intrare a fost 3.40.

Nici la Colegiul de Transporturi rezultatele nu sunt mai stralucite. Aici ultima medie a fost 3.46, iar la Colegiul Tehnic Transilvania a fost 4.07.

Previous Story

USR Brașov: Multumim brașovenilor! Împreună am strâns peste 20.000 de semnături pentru inițiativa civică ”Fără Penali în Funcții Publice”

Next Story

Simona Gogârlă se reîntoarce la Braşov după 8 ani, acum în postura de antrenor!