Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie …”

Last Updated on iulie 30, 2018 Pompierul francez stabilit în localitatea Cobor din Brașov a prezentat urmările celei mai mari inundații din ultimii 45 de ani.

Francezul din Cobor: „In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie facuta din nou.

Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 1 Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 2 Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 3 Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 4

Ce ne a lovit astazi a depasit toate capacitatiile noastre materiale oricât am fi pregatit si pus la punct din toate punctele de vedere si noi pompieri si autoritatea locala.

Uneori natura este mai puternica. Se pare c-a fost cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani in Cobor.

Pagubele sunt insemnate pe drumurile si o gospodarie a fost completa inundata. Au venit si pompieri din Fagaras sa ne ajute sa scoatem apa din beciurile.

Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 5 Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 6 Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 7 Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 8 Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie ...” 9

Maine vom fi din nou pe teren sa vedem cu ce mai putem ajuta”.

Francezul din Cobor: Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani in Cobor. Filmul este facut in centru, linga caminul cultural in jurul orei 17.
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov. Update. PRINȘI! Doi tineri care au jefuit o bătrână în plină zi au fost găsiți. Ce spune Poliția

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată între Codlea și Ghimbav