Video Brașov. Update. PRINȘI! Doi tineri care au jefuit o bătrână în plină zi au fost găsiți. Ce spune Poliția

Last Updated on iulie 30, 2018 O bătrână a fost jefuită duminică de doi minori în zona Griviței. Jaful a fost filmat astfel că Polițiștii au reușit să-i prindă pe hoți.

Doi minori suspectaţi că ar fi jefuit, duminică, o bătrână pe o stradă din cartierul Griviţei din Braşov, au fost identificaţi în comuna Măieruş şi se află în custodia Poliţiei, a precizat duminică seara purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin.

Video Brașov. Update. PRINȘI! Doi tineri care au jefuit o bătrână în plină zi au fost găsiți. Ce spune Poliția 1

”Cei doi suspecţi care ar fi comis fapta de tâlhărie din cursul acestei zile, surprinşi de camerele de supraveghere, au fost identificaţi. Aceştia se află în custodia Poliţiei. Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru întregirea materialului probator şi dispunerii măsurilor legale. Pentru minori, în prima fază, se face expertiza pentru stabilirea discernământului, apoi sunt luate măsurile legale”, a spus purtătorul de cuvânt citat de Agerpres.

Cei doi suspecţi, unul în vârstă de 15 şi celălalt în vârstă de 16 ani, au fost găsiţi în comuna braşoveană Măieruş. Alte detalii vor fi oferite în zilele următoare, ancheta fiind în desfăşurare, potrivit sursei citate.

IPJ Braşov mulţumeşte cetăţenilor, dar şi mass-media, pentru spiritul civic manifestat. Filmuleţul cu jefuirea bătrânei a fost postat pe Internet, în clip putându-se vedea cum bătrâna, care mergea încet pe stradă, este urmărită de către un tânăr şi deposedată de punga pe care o ţinea în mâini. Camera de luat vederi care a surprins momentul este a unui locatar din zona respectivă, fiind montată pentru supravegherea autoturismului din parcare. Acesta a predat filmuleţul poliţiei, pentru a ajuta la prinderea făptaşilor. AGERPRES / (AS – autor: Jana Pintili, editor: Marius Frăţilă, editor online: Daniela Juncu)

Stire Initiala
Un tânăr a fost filmat în timp ce o tâlhărea pe pensionară în apropierea unor blocuri de pe o stradă din Brașov.

Un locatar a publicat înregistrarea video suprinsă de camerele de supraveghere duminică, 29 iulie, în zona Griviței din Brașov. În imagini se vede cum un tânăr urmărește o bătrână care abia putea să meargă și îi smulge plasa din mâini, informează libertatea.ro.

Video Brașov. Update. PRINȘI! Doi tineri care au jefuit o bătrână în plină zi au fost găsiți. Ce spune Poliția 1

„Duminică, în jurul orei 14.00, Poliţia a fost sesizată cu privire la cele surprinse de camera de supraveghere. Se desfăşoară cercetări şi activităţi investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă pe strada Griviţei. Nu a fost sesizată de partea vătămată”, a declarat, pentru sursa citată, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Vezi aici Video postat de Ciprian LUPU pe Youtube.com:

Dacă va fi prins, autorul riscă până la şapte ani în închisoare.

Previous Story

Brașov: Turiști blocați într-o pensiune din Râșnov din cauza inundațiilor!

Next Story

Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie …”