(Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată între Codlea și Ghimbav

Last Updated on iulie 30, 2018 Un autoturism s-a răsturnat duminică dimineața între Codlea și Ghimbav. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Bala Claud a postat fotografii cu mesajul: „Taxi a oprit ca să ajute, nu a fost implicat! Viteză foarte mare, că tot susțin unii că viteza nu provoacă accidente!”

(Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată între Codlea și Ghimbav 1 (Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată între Codlea și Ghimbav 2 (Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată între Codlea și Ghimbav 3 (Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată între Codlea și Ghimbav 4

Ficuţ Valentin Cristian Probabil și între Ghimbav și Codlea ar fi potrivit să se monteze separatoare între sensuri.
Bala Claud Confirm ca ar fi necesara aceasta masura, din pacate se cunoaste ca vor monta dar nu se stie cand, mai pe la sfarsitul anului! Ar fi necesari si spre Fagaras in cateva curbe unde au accidente foarte des!

Tot duminică, Tamasan Denisa Ioana: Între Perșani și Vlădeni 20:12 nu sunt victime

(Foto) Accident Brașov. Mașină răsturnată între Codlea și Ghimbav 5

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto/Video Brașov. Imaginile unui dezastru. „Cea mai mare viitura din ultimii 45 de ani. In seara asta am fost din nou lovit de apa. Toata munca facuta in aceasta dimineata trebuie …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Update. Ciocnire în parcarea mall-ului Coresi. Amendă și dosar penal