(Foto) Cum a ajuns tânara din Brașov cea mai sexy fana a Belgiei la Mondial

Last Updated on iulie 11, 2018 Franța a învins marți seara Belgia, 1-0,  și s-a calificat în Finala Campionatului Mondial. Belgia va juca finala mică.

O romanca a atras toate privirile in tribune la semifinala dintre Franta si Belgia. Rafaella Szabo, in varsta de 28 de ani, este de departe cea mai sexy fana a nationalei belgiene.

(Foto) Cum a ajuns tânara din Brașov cea mai sexy fana a Belgiei la Mondial 1 (Foto) Cum a ajuns tânara din Brașov cea mai sexy fana a Belgiei la Mondial 2

Szabo este sotia lui Axel Witsel, mijlocasul nationalei Belgiei. Rafaella s-a nascut la Brasov, insa a plecat in Belgia impreuna cu familia sa imediat dupa Revolutie. Szabo si Witsel au impreuna o fetita. Si cea mica a fost prezenta la semifinala cu Franta, potrivit sport.ro.

În altă ordinde de idei, Thibaut Courtois, portarul Belgiei, i-a acuzat pe ”cocoșii galici” că au aplicat o tactică defensivă. ”Diavolii roșii” au dominat prima parte a duelului, după care Franța a părut la controlul partidei.

”Franța a practicat antifotbal. Nu am mai văzut un atacant care să joace atât de departe de poartă. E dreptul lor să joace așa, dar nu e ceva frumos de privit. Nu numai tactica francezilor, dar și arbitrajul a fost unul slab”, a spus portarul lui Chelsea, la finalul meciului, potrivit Digi Sport.

Pe francezi nu i-a interesat prea mult modul în care a venit calificarea: victoria obținută de echipa lui Deschamps a fost primită cu un val de bucurie la Paris, acolo unde suporterii au ieșit pe străzile orașului pentru a sărbători marele succes.

Presa din Hexagon a fost de asemenea la înălțime: “Irezistibilii”, a titrat L’Equipe, cel mai mare ziar de sport din Franța. “Vor ținti al doilea titlu mondial duminică, împotriva Angliei sau Croației”, a continuat publicația.

“Magic!”, a scris și contul de Twitter al celor de la L’Equipe.
“Învingători contra ‘Dracilor Roșii’, francezii joacă finala duminică, la Moscova”, a notat Le Figaro.
“Diavolii Franței sunt în finală!”, a scris site-ul oficial al Federației Franceze de Fotbal, fff.fr.

“Un vis din ce în ce mai puțin nebunesc”, a scris și France Football.

Previous Story

Foto Brașov. C’Art Fest: „Pregătirile au început. De acum, intrăm în linie dreaptă. Peste cinci zile, începem împreună”

Next Story

Brașov. Primele autobuze noi, italienești, din lotul de 105 , vor ajunge în noiembrie. Ce dotări au